Egesz reggel a hirdetesek kozott az jon fel,hogy "Ismerkedj muszlim n0kkel". Miert is lenne az jo nekem? Egy rendes tenyeres talpas talpraesett magyar n0 helyett? Egy ilyen porcelan barbi kinezetu lany van a kepen.
Érdekes, a hirdetések általában a korábbi kereséseidet veszi figyelembe és azok alapján rak be relevánsnak vélt hirdetést, szóval gondolom te néztél valami hasonlót előtte...
Pl: ha ingatlan hirdetéseket böngészel akkor a legtöbb oldalon eladó ingatlanok hirdetései lesznek utána.
A Facebookon szoktak lenni nem releváns hirdetések is, én olyankor mindig megnézem, hogy mi alapján talált rám. Gyakran csak annyi van ott, hogy milyen nemű, milyen életkorú és hol élő emberekre céloznak, abba meg beleesek. Nem tudom, hány hirdetőt tiltottam már le ilyenért. Például nincs gyerekem, nem is tervezek gyereket, egyedülálló vagyok, nem szoktam kisgyerek cuccokra rákeresni, de szoktak szülőknek szóló hirdetések lenni. Egyszerűen csak azért, mert olyan életkorban vagyok, akikre céloznak ezek a hirdetők.
A Temu hirdetéseket értem, elég aktív vagyok AliExpressen, és ez meg konkurencia, próbálkozik.
Szóval csak részben igaz, hogy a korábbi keresések alapján lövik be, milyen hirdetéseket látsz.
Te valószínűleg azért kapsz ilyeneket, mert felnőtt férfi vagy.
”Miert is lenne az jo nekem? Egy rendes tenyeres talpas talpraesett magyar n0 helyett?"
Te most egy számítógépes rendszert vontál kérdőre.
Ennél azért akadhat jobb elfoglaltság is.
Bár, valakik még mindig a pandémiás álhírek hatása alatt vitatkoznak másokkal, Gyakori Kérdések.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!