Tapasztalat erről ?
Hát, ez leginkább attól függ, hogy ő, illetve a családja vallásos-e, és mennyire veszi ezt a kitételt komolyan.
Illetve ha igen, akkor attól is függ, hogy te magad Istenhívő vagy-e egyáltalán, vagy keresztény (keresztyén), vagy ateista?
Mert egy hívőt, vagy egy keresztényt még mindig sokkal könnyebben elfogadna szerintem egy kicsit is nyitottabb vallásos muszlim család, mint egy ateistát.
A hívő keresztény és hívő muszlim között, a látszat meg a vallási fundamentalizmus ellenére is nagyon kevés az ideológiai, erkölcsi különbség, a két vallás azért 90%-ban azonos vagy nagyon hasonló.
Ateistával szemben meg természetes, hogy a hívő ember kicsit bizalmatlan, tök mindegy, keresztény-e, vagy muszlim.
Amúgy a törökök azért alapból jóval európaibbak, mint hinnéd, kulturálisan is félúton vannak Kelet és Nyugat között, nem csak földrajzilag.
1# keresztény vagyok
2# ugy értettem hogy nem takarja el magát l ugy öltözik mint a többi 20~ éveiben járó nő
Jó, csak azért kötöttem bele, hogy figyelj jobban a fogalmazásodra, hogy ne kelljen soha magyarázkodnod miatta, és azt fejezd ki, amit gondolsz, ne mást. ;)
Keresztényként szerintem még ha hívők, akkor se lesz probléma (feltéve, ha te is nyitott vagy a kultúrájukkal szemben, és nem viselkedsz lekezelően.)
"Nem ez a hijabos fejkendős féle muszlim csaj"
Ez a félmondat már volt egy másik történetnél, kb. két héttel ezelőtt, kicsi trollom.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!