Hogy reagálnátok le egy olyan helyzetet, amiben összefuttok egy olyan emberrel, akit kioffoltatok?
Sajnos letöltöttem a Tindert, össze is matcheltem egy sráccal és elkezdtünk beszélgetni. Néhány napig tök jókat beszéltünk, majd mikor találkoztunk jött a hideg zuhany. A külsőségeken még túl is tudtam volna jutni, de személyiségileg sem passzoltunk. Ezután beszéltünk még 1-2 napig, én addig emészthetetlen magamban, hogy ez így nem lesz jó és nincs értelme erőltetni, majd mikor megírtam, hogy bocsi, de baromira különbözünk, jött egy kisebb hiszti. Ezután azzal zártunk, hogy ő nem így gondolja, de oké.
Na és vele futottam ma kis híján össze. Ti hogy viselkednétek? Mi a legkevésbé kínos helyzet?
Attól függ. Nem igazán mondtad el a körülményeket. Ha csak látom, akkor semmi különös, nagyon max egy fejbiccentés, szigorúan mogorva arccal és csak akkor, ha előtte ő köszönt.
Ha odajönne jópofizni, akkor viszont tennék vmi epés megjegyzést köszönés nélkül. Pl: “hát ez a világ sajnos tényleg nagyon kicsi.” Vagy “bocs most épp nem érek rá.” Függetlenül attól, h ráérek e vagy sem. Ezeket is persze a lehető legmogorvábban, nehogy azt higgye, h örülök neki. Ebből azért általában mindenki érteni szokott.
Még egy olyan lehetőség van, h munkaügyben keveredtek össze, ez esetben hideg profizmussal kell kezelni a helyzetet. Csak munkatéma, ha el akar kalandozni azonnal jelezni, h ez egy munkamegbeszélés.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!