Ha a boltban láttam egy fiút aki nagyon tetszett, és ő is rám nézett, mikor haza értem be kapcsoltam a wifit és láttam, hogy az a fiú bejelölt addigra facen akit láttam a boltban. Ez mit jelent?
Figyelt kérdés
2023. dec. 14. 19:44
1/10 anonim válasza:
Talán el fog rabolni és eladja a vesédet.
2/10 A kérdező kommentje:
Remélem össze jönne akkor velem.
2023. dec. 14. 19:50
3/10 A kérdező kommentje:
2 napja fenn sincs amugy a profilja meg nemrég létre hozott.
2023. dec. 14. 19:51
5/10 anonim válasza:
Láttál a boltban egy fiút. Rád nézett. Ennél több nem történt. Akkor honnan a büdös francból tudta, hogy téged hogy hívnak, és hogy talált meg a face-en, ezt áruld már el. Nem gyanús egy kicsit, hogy semmit nem tudsz róla, de ő tudja, hogy TE ki vagy? Hiszen megtalált téged. Nagyon vigyázz ezzel. Gondolkozz.
6/10 anonim válasza:
Honnan a fra*ncból tudta hogy hívnak..???
7/10 anonim válasza:
Bejelölte egy fiú és máris összejönne vele..Hány éves vagy? 15?
8/10 anonim válasza:
Ne bízz benne! Nagyon kis cuki hangzik de az első (még ha viccelt is) elég jól elmondta es ezt tenyleg lehet. Olvastál már thrillert? Lehet hetek óta gülüz téged
9/10 anonim válasza:
És nem úgy akar tőled valamit ahogy te tőle
10/10 Thunderfairy válasza:
Én se biznék benne ha csak úgy rámtalált. Ez az illető tudatosan megfigyelés alatt tart. Legyen már ennyi ovatosság benned szépen kérlek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!