Erős menstruációs görcsre hivatkozok akkor haza küldenek a melóból?
Sajnos van olyan, aki úgy görcsöl, hogy az orvos sem tud mit mondani rá. Én is nagyon szenvedek minden hónapban, úgy érzem magam, mint akin átment az úthenger, minden bajom van. Pedig 4 éve nem voltam táppénzen. Megérdemelné a sok empátiamentes tuskó férfi, akik azt hiszik az ember lógni akár, hogy ezt kelljen átélnie. Én sosem kértem felmentést emiatt, mindig dolgoztam rendesen.
De akkor sincs joga olyannal beleszólni ebbe, aki nem élt át hasonlót, mert mi tudjuk, hogy mennyire fájdalmas tud lenni ez. Nem minden nőnek, de sokaknak.
Akkor én meg elmondom, hogy nem vagyok férfi és rohadtul elegem van abból, hogy minden szarra van pénz meg idő, de egy normális kivizsgálásra nincs.
A legtöbb ilyen nő elhízott, opcionálisan tele ragyával és ökölnyi mennyiségű vért veszít minden alkalommal és halálsápadt a fájdalomtól. Ha nektek ez egy kicsit sem gyanús és vígan eléldegéltek a saját nyavalyátokkal, ahhoz csak gratulálni tudok, de hogy teljesen jogos, hogy egy kezeletlen, igénytelen embert nem hagynak nem dolgozni, az is igaz.
Nekem csak az eszeveszett fájdalom volt meg ezek közül, mégis elmentem és megérte pontot tenni az ügy végére. Nem, nincs cisztám, de simán lehetett volna, sem pcos-em, pedig simán benne lehetett volna a pakliban. Ezer dolog okozza, nekem épp az étrendem volt az.
Azóta több nővel is találkoztam, akik megfelelnek a fenti paramétereknek és róluk üvölt a hormonális betegség. Azt tudjátok ecsetelni a kolléganőknek, hogy milyen gusztustalanok ezek a napok, elmenni orvoshoz nem? Megpróbálni lefogyni nem (van, akinél a túlsúly volt előbb, aztán jött a fájdalom)? Rendben, akkor csak meséljétek vagánykodva, hogy mi alá ájultok be épp a fájdalomról, de a saját hülyeségetekre egy darab szabadnapot sem adnék.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!