Szerintetek az milyen hogy haza küldött a főnököm mert látta hogy rosszul vagyok? 3 napja kezdtem dolgozni
3napja dolgozom itt. Látta rajtam hogy nem bírok semmit sem csinálni meg kérdezte mi bajom elmondtam neki hogy megjött első nap meg nagyon rosszul vagyok mindig és haza küldött. Amúgy férfi.
Első nap én tényleg nem bírok megmozdulni sem, szédülök, görcsölök hányingerem van.
Ennyi leírásból azt mondom ez 2 kimenetelű lehet:
1. Extra megértő, ami még nőben is ritka
2. Elkönyvelt ilyennek és már keresi a helyedre az új jelöltet
Nem több nap mondom hogy csak első nap vagyok rosszul. De volt már olyan is hogy első nap sem volt semmi bajom.
Úgy látom hogy szeret engem.
#4: nem több napra, csak egy napra fog kiesni, és nem minden hónapban, mert ha hétvégén jön meg neki, akkor nem.
Kérdező, szerintem ezt előre nem lehet megjósolni. Reméljük a legjobbakat, és ha tényleg jófejségből küldött haza a főnök, akkor az nagyon jó lesz neked hosszú távon is :-) Ha tudsz otthonról is dolgozni az ilyen napokon (nyilván munkakör függő), akkor ezzel is megmutathatod, hogy azért amit tudsz, megteszed, ezzel növelheted az esélyét, hogy maradhatsz.
7. válaszoló, nem mindenki dolgozik hétfőtől péntekig. Nem tudhatjuk, hogy a kérdező hétvégente is dolgozik-e, mert ez a kérdésből nem derült ki.
Kérdező, lehet, hogy kedves, megértő most még veled, mivel az első napjaidat töltötted ott, de előfordulhat, hogy nem fogja ezt tolerálni neked, hogy minden hónapban egy napot emiatt otthon tölts.
A kérdésben ami történik az pont az említett macerás új emberrel való szarakodás, mivel a kérdező az új ember.
Szóval o tényleg könnyen pótolható, mivel ilyen rövid idő alatt gyakorlatilag lehetetlen bizonyítani.
Sajnos, ha a munkáltató szemszöget nézed o meg nem tudhatja, hogy ez vajon hetente elő fordul-e, hogy ez fáj, az fáj vagy tényleg csak ritkán
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!