Mi van azokkal az idiótákkal akik most jöttek haza Velencéből, és simán bemennek dolgozni? Ez nem veszélyes? Velencétől 70 km-re van a lezárt terület, és Velencében is volt két fertőzött. Ők miért nincsenek karanténban?
Figyelt kérdés
2020. febr. 25. 11:47
1/4 anonim válasza:
Nem tudunk arról hogy van tünetmentes terjesztés.
Sajnos nem lehetséges minden picit is gyanús embert karanténba zárni, mert azelött leterhelődne az egészségügy mielőtt bármilyen krah is beütne.
2/4 A kérdező kommentje:
Van tünetmentes terjesztés, és erre bizonyíték is van. Viszont hányan lehetnek akik csak kicsit náthásak, köhögnek, de szerintük nem koronavírus, közben meg mégis az. A gyerekem iskolájában többen voltak a hétvégén Velencében. Nem vagyok nyugodt. Idióta, felelőtlen dolognak tartom.
2020. febr. 25. 13:32
3/4 anonim válasza:
Tök mindegy, úgyis szétterjed, nem lehet megakadályozni.
4/4 anonim válasza:
Én is hallottam ilyen esetről. Sokan nem veszik komolyan, és kiröhögik azokat, akik meg tényleg odafigyelnek a higiéniára illetve az utazásokra. Nem veletlenul nem utazok pl én sem, pedig tervben volt.
És nem, nem azért “panikolok” mert biztosra veszem hogy “mind meghalunk”. Pl a nagyszüleim miatt aggódom, mert nincsenek joo és számukra igen komoly lehet egy ilyen vírus. És pont az ilyen idióták miatt esélyes hogy ide is eljut.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!