Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Kivett a barátom egy szobát...

Kivett a barátom egy szobát hétvégére egy panzióba, sokáig leszünk ott szerintem. Szüleimnek mit adjak be, hogy miért vagyok el sokáig?

Figyelt kérdés

2 órát lennék távol akkor azt mondanám, hogy oké mert máskor is lógtam el itthonról 1-2 órára találkozni a barátommal, de tudom ha fél napig ellennék akkor keresgetnének, mert nagyon féltenek, nem mondhatom el sajnos így az igazságot el nekik, ha megmondanám nekik az igazságot, megtiltanák, vagy leküldenének a mamámhoz, hogy ne tudjak elmenni, vagy szobafogság. Ismerem őket. Nagykorú vagyok, de ők nagyon féltő szülők.):

Ti mit tennétek, el akarom tölteni azt a napot a pasitokkal? Sőt már mivel lefoglalta a szobát így nem is lenne jó ha miattam vissza kéne mondani a foglalást.

2023. dec. 13. 10:07
1 2
 11/14 A kérdező kommentje:
Ha elszökök akkor még több dolgot megtiltanak, tapasztalat.
2023. dec. 13. 14:01
 12/14 anonim ***** válasza:
70%

Értem, te vagy a gyerek, meg az ő házunkban élsz, addig az ő szabályaik szerint kell élned, stbstb. De már nagykorú vagy. Ez idáig tartott.

Nem kell megszökni. Szólsz, anya, nekem most dolgom van, 9re itthon vagyok. Már nem tilthat el ettől - attól jogilag. Érted?

2023. dec. 13. 14:07
 13/14 anonim ***** válasza:
16%

Micsoda egy pipogya tyúk vagy.

Pasizni van eszed, de magadért nem állsz ki? Az életben se fogsz soha boldogulni. Jobb is, ha papa-mama vigyáz rád, még a végén rossz buszra szállsz fel és eltévedsz.

Gondolom oka van a nagy fegyelemnek, bizonyára volt előzménye, az éretlen kis fejed után mentél, aztán vm marhaságot csináltál. Csak azt itt nem vállalod fel. De ordít a hozzáállásodból, a válaszaidból, de a kérdésedből legfőképpen.

2023. dec. 13. 14:35
 14/14 anonim ***** válasza:
0%

#13 vagy csak simán 15 éves és/vagy a jóval idősebb vagy családos pasikra hajt.

Egy korban hozzáillő hogy venne már ki szobát hétvégére, panzióba?!

2023. dec. 13. 15:10
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!