Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A cigi milyen ember lenne...

A cigi milyen ember lenne külsőleg, belsőleg?

Figyelt kérdés
Én úgy képzelem el, mint egy 150 centis lányt, aki mindig fehér hosszú szoknyában jár, fehér tűsarkúban, és narancssárga kiegészítőkkel. Kozephosszu hullámos aranyszőke haja van, és mindenhova követ, mindenhova együtt megyünk, folyamatosan ott van velem. Minden cigivel kapcsolatos gondolataimat ő mondja nekem, és állandóan b@sztat, hohy szivjak már el egy cigit, okoskodik, ha ellenkezni próbálok megszállottan ecseteli nekem hogy ő mennyire utálja a tüdőket. Csak én látom őt, mások nem. Alapvetően egy toxikus barát, aki elvárja, hogy bármit megtegyek érte, szakadó esőben is menjek el venni a dohanyboltban stb.viszont néha tud kedves aranyos is lenni, és nem csak a cigiről beszél nekem olyankor.

2023. dec. 13. 07:40
 1/9 A kérdező kommentje:
Az gáz ha nekem ő a barátom?🥹
2023. dec. 13. 07:41
 2/9 anonim ***** válasza:
42%
Te valami debil vagy?
2023. dec. 13. 07:43
 3/9 anonim ***** válasza:
100%
A cigi egy nagyfaszú ork. Te valójában egy orkot szopsz folyamatosan. Ezért ő nagyon szeret, mert szép élményeket szerzel neki.További külsőségek nem fontosak, a fasz a lényeg
2023. dec. 13. 07:50
 4/9 anonim ***** válasza:
96%
B+ te menj el költőnek, ez a szöveg azért nem piskóta 🤣
2023. dec. 13. 10:22
 5/9 anonim ***** válasza:
100%
Ez nagyon aranyos! Én az alhoholt képzelem egy szellemszerű színes lénynek, aki mindig megnevettet és mellettem áll.
2023. dec. 13. 14:16
 6/9 anonim ***** válasza:

Olyan toxikus személy aki amint megérzi hogy nyugi van, abban a pillanatban elkezd b*sztatni, először kis sunyi mélyütésekkel de végül mindig eléri hogy feszültség majd balhé legyen, amíg nem kapja meg amit akar. Aztán végül együtt lazultok el és ernyedtek el szóval ilyen igazi love / hate relationship, nagyon magas csúcspontokkal fent és lent is.

Ja még annyit hogy amikor megismerkedtetek akkor nagyon laza, csábító és hazug, és nagyon jónak kellemesnek adja elő magát :D A toxikus oldalát eltitkolva. És a végső megoldás persze csak a nokontakt lehet, hiszen még az alkami kocadohányost is képes belehúzni a függés dinamikájába, ha az hajlamos a függőségre.

2023. dec. 13. 18:10
 7/9 Senior Séf ***** válasza:
100%
Valóban ilyen aranyos kislány, amíg kocabagós vagy. Aztán amint rászoktál, egy fogatlan, hajlott hátú, rikácsoló vén banya fogja egymás után a szádba dugdosni a bűzrudakat.
2023. dec. 14. 15:38
 8/9 anonim ***** válasza:
Elegáns úriembernek van öltözve(csokornyakkendő,fehér öltöny,kesztyű)de valójában egy tirpák,rosszindulatú alkoholista.
2023. dec. 17. 00:12
 9/9 anonim ***** válasza:
egy dögös menő pali
jan. 25. 12:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!