Van egy fiú aki belsőleg tetszik, de külsőleg nem az esetem. Szerintetek?
Elmondom az esetemet.
Neten megismerkedtem egy lánnyal. Rengeteg téren BELSŐLEG IS ellentétesek vagyunk, egymáshoz képest, ő és én! Külsőre egészen más az ideája a lánynak, mint én vagyok, és nekem se éppen ő az esetem, külsőre. Hangsúlyozom: belsőre se illünk igazán össze.
Azonban van néhány LÉNYEGES közös pontom vele: egymás megértésére törekvés, és hogy párt keresünk. Ez nem azt jelenti ,h erőltetni kellene, ha nem menne. Azonban egy próbát megér. ;) Ráadásul mi messze is lakunk egymástól, havonta talizunk csak. De az is valami. :) Neten hetente csetlünk és levelet váltunk.
Nekünk sok-sok lelki ütközés és külső elvárásban eltérés ellenére alakul vele a párkapcsolat. De ehhez kellett EGYETLEN LÉNYEGES DOLOG: egymás megértésére, megismerésére való türelmes vágy!
Így hát neked simán esélyes, h vonzódni tudsz az illetőhöz és össze is tudsz jönni vele. :) Ha nekünk alakul, ahhoz képest nektek semmiség. ;)
De ne feledd: erőltetni általában nem érdemes a dolgokat, tehát ha idővel kiderül, h nem működik a párkapcsolat, akkor még idejében szakítsátok félbe a folyamatot. Egy próbát viszont mindenképp megér! :)
Nekem volt olyan, hogy külsőre nem jött be, de belsőleg sem volt olyan "húde jó", ezért nem mentem bele a kapcsolatba. Aztán volt olyan is, hogy jól nézett ki, de nem fogott meg benne semmi (jellemileg), és akkor sem jöttem össze vele, most van egy olyan, aki nagyon aranyos, de a külseje nem tuti, hogy nekem való, de pont nem érdekel...
Szóval érdekes a társasága, és ennél többet nem is kívánhatnék per pill. Persze most nem tudom elképzelni, hogy lefeküdnék vele, de lehet később változok, vagy ő, és akkor csak emiatt dobtam volna ki? Áh... A belső sokkal többet ér, akármennyire is nehéz a testi vonzódást hiányát hozzá csatolni a dologhoz. 22f
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!