Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hogy oldjátok meg az esti...

Hogy oldjátok meg az esti programokat/kijárást ebben a hidegben?

Figyelt kérdés

Esténként elmennék barátokkal inni valamit, kikapcsolódni, de 1km séta tőlem a legközelebbi metrómegálló. Ha este jönnék haza ennyit kellene gyalogolnom. Busz óránként jár itt.

Taxi nem opció.

Vezetés az ital miatt szintén nem opció. Nincs is autóm.

2023. nov. 17. 18:23
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
93%
Öltözz fel...
2023. nov. 17. 19:33
 12/22 anonim ***** válasza:
83%

Egyexul nem mászkálok este. Elém szoktak jönni az utcámba a többiek es elkisérnek hazafelé is.

Nekem a biztonság a bajom nem a h9deg.

2023. nov. 17. 19:44
 13/22 anonim ***** válasza:
93%
A megoldás, hogy a jöjjenek a többiek hozzád, piáljatok nálad és a végén neked nem kell sétálnod.
2023. nov. 17. 20:41
 14/22 anonim ***** válasza:
91%
Nincs szar idő, csak rossz ruha.
2023. nov. 17. 20:50
 15/22 anonim ***** válasza:
88%

Szóval negyed óra séta a metróhoz neked túl sok ebben a "hidegben"? Nos nekünk nincs mit megoldani. Én mehetnék tömegközlekedéssel, de 20 percet sétálok melóba esténként, és ritkán hajnalba haza is.

Mivel nálunk nincs extrém érzékenység a hűvösre, mint nálad, nincs mit megoldanunk, a kérdésed csak neked tartalmaz értelmet, mi nem te vagyunk, máshogy működünk. Számunkra 5-10 fok, nem hideg.

Amúgy meg..., felöltözünk.

2023. nov. 18. 07:00
 16/22 anonim ***** válasza:
91%
Felöltözöl az időjáráshoz igazodóan. Szerintem fogalmad nincs arról, hogy mi az "hideg". Ezt nem bántó szándékkal írtam, - amire most azt mondják az emberek, hogy "kibírhatatlan hideg", az köszönő viszonyban sincs azzal korszakkal, amikor telente többször is lehullott 15-25 cm hó és mínusz 8-15 fokokra ébredve mentek az emberek a dolgukra reggelente. A -15 fok pedig nem volt szélsőség, - akkor "vakaróztak" az emberek, amikor -27- -28 fokok tomboltak. Az emberek orrába belefagyott a "foszfor" és a leheletük 2-2,5 méterre is látszott... Nem örülnék annak, ha most is így lenne, - ami viszont most zajlik (mint időjárás), egyáltalán nem szélsőséges november közepén Magyarországon.
2023. nov. 18. 09:10
 17/22 anonim ***** válasza:
93%
1 km azért nem távolság, rendesen fel kell öltözni.
2023. nov. 18. 22:20
 18/22 A kérdező kommentje:
Nyílván felöltözöm, de mégsem tudok 4 pulóverben vagy sífelszerelésben/overállban menni egy szórakozóhelyre, ami zárt és ahol meleg van.. + ahova amúgy ismerkedni is megyek.
2023. nov. 22. 14:57
 19/22 anonim ***** válasza:
Én átérzem (részben), nekem is szenvedés ez az időszak. Amikor Budapesten laktam és jártam bulihelyekre akkor leraktam a nagykabátot a ruhatárban :D Szerencsére nálunk nincsenek ekkora távolságok, de azt hiszem itt is működött a ruhatár trükk. A covid óta én inkább sétálgatok, kint találkozok emberekkel is, ha jönnek, ha nem, jó egyedül is. Be kell öltözni, tempósan kell sétálni, kivilágított helyeken pl. egy normális park.
2023. nov. 22. 17:33
 20/22 anonim ***** válasza:

Már bocsi, de ha 1 kmert nem bírsz ki nyafogás nélkül és ezen teóriázol, elég gyenge lehetsz.

Én lány létemre nem sírok akár milyen kint az idő.

2023. nov. 22. 18:05
1 2 3

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!