Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Fiúk, férfiak! Azt félre...

Fiúk, férfiak! Azt félre lehet érteni, hogy valaki integetve köszön?

Figyelt kérdés

#fiú #férfi #köszönés #integetés #Integetve köszönés
2023. nov. 16. 12:05
1 2
 11/15 A kérdező kommentje:
Nem úgy tettem fel a kérdést, mintha én integetnék!
2023. nov. 19. 20:34
 12/15 anonim ***** válasza:

Egy közvetlen integetésből még nem lehet következtetni, hogy dugás van köztük, mert lehetnek csak szimplán kollégák, barátok, oviból szülő ismerős, pultos lány, kutas lány, postás nő, szomszéd nő stb.

Szerintem Kérdező, téged elfogott a paranoiás féltékenység.

2023. nov. 19. 20:54
 13/15 gergelice16 ***** válasza:

Mivel még mindig nem ismerjük a helyzetet, nem tudunk jó választ adni, mert ez függ a körülményektől. Ha csak annyit tudunk, hogy a lány integetett a fiúnak, de többet nem, az jelenthet a "Tűnj el"-től a "Várom már a következő szeretkezésünket"-ig bármit. Ha írsz részleteket, többet tudunk mondani.

Egyébként ahogy korábban is írták, vannak olyan lányok, akik minden fiúval nagyon lelkesek, miközben semmit sem éreznek. Én is sokszor hittem már, hogy tetszem egy lánynak, miközben ő csak élvezte a figyelmet.

2023. nov. 23. 09:07
 14/15 anonim ***** válasza:
Attól függ, milyen messze van. Ha a távolból észrevett, és elkezdett integetni, abban nincs semmi.
2023. nov. 23. 13:00
 15/15 anonim ***** válasza:
90%
Én szinte állandóan integetek is a köszönés mellé... Erre most kell megtudnom, hogy emiatt mindenki azt hiszi, hogy le akarok velük feküdeni?
2023. nov. 23. 20:38
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!