Ha valaki nálatok idősebb "szia"-val köszön azt vissza tegezitek?
Figyelt kérdés
Első sorban húszas éveikben járókhoz szólna a kérdésem. Anyukámnak sok olyan barátnője van akik 55-60 körüliek és mindig letegeznek, nekem meg furcsa így 25 körül azt mondani, hogy "csókolom", mert az olyan gyerekes a "Jónapot kívánok"meg borzasztó személytelen és hivatalos. Fiatal férfiaknál még működhet a "kezi csókolom", de én nő vagyok. Csak érdekel, hogy ti ezt hogyan csináljátok?2023. aug. 22. 15:09
2/6 anonim válasza:
Nem hiszek a csendőrpertuban, nem fogok magázni olyat aki engem letegez kérdés nélkül.
3/6 anonim válasza:
Nem tegezem őket. Marad a jó napot.
4/6 anonim válasza:
Én ilyenkor, amikor nem hivatalos a viszony, de bőven nagy a korkülönbség, akkor SZÁNDÉKOSAN azt mondom, hogy csókolom.Erre szokták válaszul azt mondani, hogy ugyan már, inkább tegeződjünk.
De ha pl. anyukámnak egy jó barátnője, akkor sziát köszönök, esetleg megkérdezem, hogy ugye nem zavarja akkor a tegeződés.Tudom, hogy az idősebbnek illik felajánlani, viszont az illem szerint aki tegez, azzal automatikusan lehet tegeződni.
5/6 anonim válasza:
Én alapvetően magázódnék. Nekem alapból az lenne fura ha ők magáznának a 20-as éveimben.
6/6 anonim válasza:
Minden további nélkül, életkorra tekintet nélkül vissza lehet tegezni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!