Hogyan keljek fel hajnalba úgy, hogy utána ne jöjjön ki senki utánam a konyhába? Több lent.
Szeretnék hajnalba egy kis én időt úgy, hogy azt csinálom amit akarok és senki nem szól rám, de ha ki érek a puha papucsomba a konyhába mindig véletlen valamihez hozzá érek ami hangosan csattan meg sokszor már a szobámban le ejtek valamit.. Pl. ma a nagy fülhallgatómat ejtettem le. Volt, hogy egy poharat ejtettem le, volt, hogy már igaz ki értem a konyhába és csinálni akartam magamnak kaját és egy fedőt ejtettem le...
Ti akik, igy csináltok mint én, hogy oldjátok meg , azt, hogy nem veritek fel a házat?
Úgy, hogy élj egyedül.
Kapcsolj villanyt, akkor látni is fogsz.
Hajnalban ne egyél, maradj a szobádban énidőzni.
Ez három opció eddig.
A hajnali fedőleejtést nem értem mondjuk, nekiállsz főzni?
Nem elég akkor, ha már mindenáron eszel, egy szendvics, ami kevesebb zajjal jár?
Nehéz kérdés így:
Ha tudod, hogy hamar ki fog menni, akkor eseetleg szerezz be egy kicsi (fej)lámpát, vagy használd a teló lámpáját. Készítsd elő előző este azon cuccokat, amikre tuti szükséged lesz másnap.
Vegyél egy kishűtőt a szobádba.
Negyedik opció.
Ez a családod? Miért mennek ki? Nekik is dolguk van, vagy csak téged akarnak "szórakoztatni?
Egyébként dolgok előkészítése, fokozott figyelés, köztes ajtók becsukása előző este.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!