Ismerős kocsijában egyedül maradtam és találtam ott a kormány előtti tartóban pár százast. Kivettem. Ugye nem fog neki feltűnni?
Figyelt kérdés
Havi 3 szor utazok az kocsijában nem olyan gyakran.2023. okt. 28. 19:01
11/14 anonim 

válasza:

"és találtam ott a kormány előtti tartóban pár százast"
Ne haragudj, a találás nekem azt jelenti, hogy egy elhagyatott helyen 20 falevél alól észrevettem egy kis csillogást, és előbányásztam a földből egy százast. Szépen megtisztogatva zsebre tettem, mert nem volt kinek visszaadni. De valakinek a kocsijában ülve minden épeszű ember számára egyértelmű, hogy a kocsi tulajdonosának a pénze a százas, amit látsz. Ez nem találás, hanem lopás. Vissza kellene adni.
Ha szégyelled magad, akkor vissza kell csempészni.
Ha van annyi vér a pucádban, hogy egyenes légy, akkor elnézést kérve neki személyesen visszaadni.
12/14 anonim 

válasza:

Ha feltűnik neki, legalább pontosan tudni fogja, hogy te egy pár 100 Ft értékű ember vagy - és nyilván úgy is fog hozzád állni ezentúl.
13/14 anonim 

válasza:

Le merem fogadni,hogy azonnal feltűnt neki mikor visszaült a kocsiba csak nem szólt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!