Soha ne legyen több korlátozás az országban! Szerintetek is?
Figyelt kérdés
Ti nektek mi a véleményetek?2021. aug. 17. 20:43
A kérdező szavazást indított:
Ne legyen soha többé
Semmikép se legyen
Ne foglalkozzunk ezzel
Legyenek korlátozások
84 szavazat
1/12 anonim válasza:
Csak lezárások és "karantén" ne legyen.
Már tényleg tele van a tököm a vírus hisztivel.
(És nem vagyok jarvanytagadó!)
2/12 anonim válasza:
Felőlem azt csinálnak amit akarnak, vannak kiskapuk mindig.
3/12 anonim válasza:
A hülyék szaporodását én mindenképpen korlátoznám. Meg a nem hülyékét is, úgyis sokan vagyunk.
4/12 anonim válasza:
Rendben, de akkor senki se rinyáljon hogy mennyi beteg, halott van
5/12 anonim válasza:
Ha nem érted a korlátozások és a vírus által okozott járványhelyzet, mint objektív tény közötti összefüggést, akkor egy hisztis óvodás szintjén vagy.
6/12 anonim válasza:
amióta nem kell a melóhelyen maszkot viselni.. azóta 3an betegállományban vannak, mert hogy betegek. Érdekes, hogy egész járvány alatt tudtak dolgozni maszkban.
Igen is legyen maszkhasználat, mert unom a sok göthös, bagós szájszagát érezni.
7/12 anonim válasza:
Ne legyenek korlátozások, ha csak nincs rá komoly indok. Rengeteg ember életét megnehezíti.
8/12 anonim válasza:
5: jaja... Objektív tény... A tv is bemondta...
Amúgy a maszk korona hisztitöl függetlenül nem hülyeség pl tömeg közlekedési eszközön
A korlátozások meg minek? Aki oltatott, az védve van (vagy ha nem, nem tudom minek oltatott)... Aki nem oltatott, az így döntött... Egyébként meg bízzuk a természetes szelekcióra én azt mondom
9/12 anonim válasza:
Engem rohadtul nem érdekelt a korlátozás. A covid alatt minimálisan változott az életem. Nem mehettem moziba vagy étterembe? Akkor nem mentem! Nem velem csesztek ki, legalább megmaradt a pénzem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!