Magyarországott mi miatt csökken a gyerekvállalási kedd annak ellenére hogy kormány mindent mégis a gyerekvállalásnak rendel alá?
És miatt, nem mijat.
Nem úgy látom, hogy csökkenne, ha mégis, annak valószínűleg nem az országban, inkább a világban fennálló bizonytalan helyzet lehet az oka (háború, járványok, népvándorlás, környezetszennyezés).
gyerekvállalás*
Mert attól hogy kapsz hétülésest meg pár milliót családi házra attól még az egészségügy meg az oktatás romokban, a heti bevásárlás konkrétan a felére nőtt a fizetésemen viszont alig pár százalékot emeltek, soroljam még? Hülye lennék ideszülni 3 gyereket mikor diplomásként alig tudok félretenni a hó végén valamit saját magamra
Nálam az alábbi okok fellelhetőek:
-egészség. Ha CSAK az én oldalamról nézem a dolgot akkor a gyerekem ki van téve az elhízásra hajlamosságnak, autizmusnak, cukor betegségnek, szív és érrendszeri problémáknak, rövid látásnak. Ezek csak az én oldalam és csak azok amiket tudok. Lehet a családban van egyéb eltitkolt betegség. A párom oldalát már meg sem említem.
-nincs rá pénzem és időm. Oké, hogy "a gyereknek van apja" (már ha van ugye!), de ha beteg lesz, nyáron hetekig otthon van nem tudom kire rábízni, megoldani a felügyeletét. Pénz alatt meg nem arra gondolok, hogy 4-gyel több csirke combot veszek a vasárnapi ebédhez. Hanem hogy jó lenne azt a gyereket táborba vinni, kirándulásra befizetni, sportolni valamit, a tankönyv-tanszer sem olcsó mulattság.
-Nem vagyok anyának való.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!