Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ha elkap titeket a pánikroham...

Ha elkap titeket a pánikroham mások előtt és észreveszik mit csináltok?

Figyelt kérdés

Illetve hogyan nyugtatjátok meg magatokat? Utána megint belementek a helyzetbe, hogy "gyakoroljatok"? Mások tapasztalatára lennék kíváncsi. Engem ha elkap és nagyon, annyira hogy mások észreveszik (olyankor hangosan és gyorsan veszem a levegőt, izzadok, remegek), legközelebb már maga a gondolattól is irtózok, hogy majd megint észreveszik és ez növeli az újabb pánik esélyét, hogy vajon mit gondolnak emiatt rólam mások

Ha te veszed észre, hogy valaki a környezetedben pánikrohammal küszködik, hogy reagálsz? Mennyire jegyzed meg magadnak?

2023. okt. 18. 12:23
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
Talán ha szednéd a gyógyszert rá, akkor nem lenne ilyen gond!
2023. okt. 18. 16:05
 12/17 anonim ***** válasza:

5-ös!

Több mint 10 éve kezelnek, de ez teljesen megszűnni soha nem fog!

2023. okt. 18. 16:38
 13/17 anonim ***** válasza:
88%
PánikROHAMkor nem tudsz mit rejtegetni. Nem is érdemes. Ha mások ezt gyengeségnek vélik, az a gyengeség. A pánikbetegek az igazi hősök, mert helyt állnak olyan szituációkban is, amelyek még egy úgynevezett egészséges embert is megviselnek.
2023. okt. 18. 19:31
 14/17 anonim ***** válasza:
Egyszer volt velem ilyen, konkrétan alig kaptam levegőt. Pont egy nemszeretem rokon lány toppant be, látta rajtam, és elkezdte magyarázni, hogyan szedjem a levegőt, nagyon türelmes volt és rendes. Azóta ha csak érzem a közeledtét, elkezdek úgy lélegezni, ahogy tanította, és mindig bejön, nem kap el a pánikroham. (A csajszival pedig felülbíráltam a kapcsolatomat, és azóta jóban vagyunk:)
2023. okt. 19. 11:01
 15/17 anonim ***** válasza:
Egyébként a légzéskontroll tényleg nagyon jó tanács. Ugye alapból ha érkezik, megpróbálod magad minél jobban lefüggetleníteni az érzéstől, de sokszor pontosan a fizikai hatások (a semmiből megugró adrenalin elárassza az agyad és a tested, szétesik az érzékelés, magas pulzus) eléggé ellehetetlenítik hogy ne vegyél róla tudomást. És mióta olvastam más témák kapcsán a légzéskontroll testi hatásairól, azóta ez is segít csillapítani, ha épp pánikroham törne rám a semmiből. Persze utóbbiban van sajna már jópár évtized rutinom is. De mióta elkezdek kifejezetten mélyeket lélegezni benttartva, azóta elég hamar helyre tudok rázódni. Illetve én úgy találtam hogy idegrendszer fitten tartása a megfelelő tápkiegekkel és vitaminokkal, az is jó hatással volt hosszútávon.
2023. okt. 19. 13:26
 16/17 anonim ***** válasza:
0%
Simán csak gyávák. Elöbb öl meg, vagy rugat ki, mert hangosan raktál le egy cuccot, mert valami miatt sietned kellett, nehogy máshol baj legyen, mintsem elvislje azt a kis hangot. Simán csak megsértődik, ki akar nyírni, és mivel nem teheti, rámondja, hogy pánikbeteg.
2023. okt. 19. 17:03
 17/17 anonim ***** válasza:
0%
Az ilyen elmebetegeket nem is szabadna alkalmazni.
2023. okt. 19. 17:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!