Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok/nők! Ha egy srác...

Lányok/nők! Ha egy srác szemmel végig mér benneteket főleg a melleteket, az számotokra sértés vagy elismerés?

Figyelt kérdés
Ha észre veszitek hogy egy pillanatra végig néz rajtatok illetve szemből a melleitekre néz egy pillanatra, az számotokra elismerés hogy jó alakotok van, vagy sértés hogy intim területre tévedt?

2023. okt. 15. 00:57
1 2 3
 21/26 anonim ***** válasza:
39%

Szerintem sokan nem vették észre, hogy a kérdés két részből áll. Az egyikben "szemmel végig mér benneteket főleg a melleteket" (vagyis "méricskél"), míg a másikban "egy pillanatra végig néz rajtatok illetve szemből a melleitekre néz egy pillanatra" a megfogalmazás.

A kettő egyáltalán nem ugyanaz. Az első megfogalmazás szerint ha azt valaki felháborítónak tartja teljesen jogos, de a másik megfogalmazás szerint, ha csak egy pillanatra téved el a férfi szeme, szerintem teljesen rendben van, és még elismerésnek is betudható.

2023. okt. 19. 19:18
 22/26 anonim ***** válasza:
100%

Pontosan, ahogy 21-es is írta. Én egy kicsit határozottabban fogalmaznék, sikerült egészen hülyén feltenni a kérdést.

Az egyik rész a stírölésről szól, a másik egy szinte természetes dolog, hogy látunk egy nőt, és ha valamihez feltűnően csinos, esetleg oda visszatér a tekintet. Az egész egy fél másodperc, de mégis benne volt minden.

2023. okt. 20. 09:29
 23/26 anonim ***** válasza:
21%
te nem érted! Itt nem az a lényeg! Itt az a lényeg, hogy szidják a férfiakat. Le leszel pontozva, ahogy mindenki. Itt az a cél, hogy dagadt nők szitkozódjanak.
2023. okt. 20. 17:30
 24/26 anonim ***** válasza:
72%

23: nemcsak ők. A megfelelési kényszerben szenvedő férfiak is. Itt sok olyan van, mert nincs nagy tarsaságuk.

A kérdés valóban szarul van feltéve egyébként. Melyikre kíváncsi a kérdező? A nyálcsorgatóra/szemkiurgósra vagy az egyetlen pillantás alatt a helyzetet felmérőre? Előbbi nyilván gáz, utóbbi természetes (és sokszor kölcsönös). Előbbiek miatt megértem a nőket, ha a kérdés láttán is feláll a nemlétező szőr a hátukon.

2023. okt. 20. 17:42
 25/26 anonim ***** válasza:

A 21-es vagyok, és én hívtam fel egyedül mindenki figyelmét arra, hogy a kérdés furcsán van megfogalmazva, mert tartalmilag és értelmezés szempontjából is mást tartalmaz az első része mint a második.

Ennek ellenére szépen le lettem pontozva. Köszönöm szépen a jóindulatú embereknek! :D

2023. okt. 22. 09:46
 26/26 anonim ***** válasza:
100%
Számomra elismerés,jól esik. 44N
2023. okt. 23. 03:19
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!