Lányok/nők! Ha egy srác szemmel végig mér benneteket főleg a melleteket, az számotokra sértés vagy elismerés?
Szerintem sokan nem vették észre, hogy a kérdés két részből áll. Az egyikben "szemmel végig mér benneteket főleg a melleteket" (vagyis "méricskél"), míg a másikban "egy pillanatra végig néz rajtatok illetve szemből a melleitekre néz egy pillanatra" a megfogalmazás.
A kettő egyáltalán nem ugyanaz. Az első megfogalmazás szerint ha azt valaki felháborítónak tartja teljesen jogos, de a másik megfogalmazás szerint, ha csak egy pillanatra téved el a férfi szeme, szerintem teljesen rendben van, és még elismerésnek is betudható.
Pontosan, ahogy 21-es is írta. Én egy kicsit határozottabban fogalmaznék, sikerült egészen hülyén feltenni a kérdést.
Az egyik rész a stírölésről szól, a másik egy szinte természetes dolog, hogy látunk egy nőt, és ha valamihez feltűnően csinos, esetleg oda visszatér a tekintet. Az egész egy fél másodperc, de mégis benne volt minden.
23: nemcsak ők. A megfelelési kényszerben szenvedő férfiak is. Itt sok olyan van, mert nincs nagy tarsaságuk.
A kérdés valóban szarul van feltéve egyébként. Melyikre kíváncsi a kérdező? A nyálcsorgatóra/szemkiurgósra vagy az egyetlen pillantás alatt a helyzetet felmérőre? Előbbi nyilván gáz, utóbbi természetes (és sokszor kölcsönös). Előbbiek miatt megértem a nőket, ha a kérdés láttán is feláll a nemlétező szőr a hátukon.
A 21-es vagyok, és én hívtam fel egyedül mindenki figyelmét arra, hogy a kérdés furcsán van megfogalmazva, mert tartalmilag és értelmezés szempontjából is mást tartalmaz az első része mint a második.
Ennek ellenére szépen le lettem pontozva. Köszönöm szépen a jóindulatú embereknek! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!