Lányok/nők! Ha egy srác szemmel végig mér benneteket főleg a melleteket, az számotokra sértés vagy elismerés?
Alap, hogy megnézem egy csajnak a melleit. Úgy fejlődtünk ki, hogy a mellek szexuális izgalmat válthatnak ki a pasikban. Aki nem akarja, az ne mutogassa őket.
De attól még azok olyan szervek. Mert ha nem lennének azok, akkor lányok, ti sem akarnátok eltakarni. De azok, és tudjátok, hogy azok, ezért takarjátok.
Nem tudom mért akar minden csaj b*zit nevelni a férfiakból.
Egy pasi megnézni a csajok melleit. Nehogy már mi ne nézhessünk rátok, de ti meg ránknézhessetek.
Aki nem akarja, hogy ránézzek, az ne nézzen rám, mert akkor neki se szabadjon engem néznie.
De attól én még másokra nézek, nem azért vannak a jócsajok, hogy ne nézzék őket. :D
Aki meg rámnéz, arra had nézhessek már én is.
Sokunkat úgy tanítottak, hogy bunkóság valakivel úgy beszélni, hogy nem nézünk a szemébe. Engem ezért b@sztak le mindig. És igazuk volt, legalább megtanultam civilizáltan viselkedni. Nagyon nagy bunkóság, amit itt sok csaj csinál. Ez a bunkó, pasigyűlölő stílus, meg ne nézzenek rá.
És ha valaki kancsal? :)
És pont arra néznek a szemei? Akkor kiszúrod neki? :)
9-13 (gondolom egy darab önérzetes férfiember áll mind az 5 válasz mogött):
Senki nem írta, hogy nem lehet ránk nézni. Itt azokról a pasikról volt szó, akik feltűnően fixíroznak, sokszor ráadásul szerintem pontosan az a céljuk, hogy a nő észrevegye, és zavarba is hozzák, vagy bármi más reakciót érjenek el (mint a füttyögés).
Nyilván egy nőnek is végigsiklik a tekintete a pasikon, ha kiszúr egy ígéretes példányt (😀), sőt, kapaszkodj meg: én a csinos nőket is megnézem. De kulturáltan, észrevétlenül, nem feltűnően és/vagy kihívóan.
A kérdés nem arról szólt hogy “ránéz a másikra” hanem hogy gusztál mint egy szelet húst meg feltűnően bámulja a csöcseidet. Igenis bunkóság.
Biztos valami ronda, dagadt lányok vagytok.
Utálom az olyanokat.
Egyszer egy villamoson láttam egy srácot, szó szerint szinte ugrált a feje nyakból, még csak nem is a szemét mozgatta az előtte lévő ajtóban álló nőkön: mell-segg-mell egészen addig, ameddig le nem szállt, aztán a következőt, néha persze egy másikat is, ha volt a közelben. Férfiként éreztem a szitut gáznak, és helyette szégyelltem magam.
Egy megállóban szálltunk le, és volt egy olyan sejtésem, hogy követni akar egy kiszemelt csajt a sötétben, ezért hogy megakadályozzam, egy kis feltartással, leszólítottam, hogy milyen szánalmas módon viselkedik, hogy így bámul. Egy pillanatig se tagadta, azt mondta, hogy de hát neki csak ez az egy öröme van. Most már kicsit bánom... Lehet, hogy jobb lett volna a fickót követni, hogy tényleg rossz szándéka van, és ha igen, akkor közbeavatkozni, hogy börtönbe kerüljön. Akkor sokak örömforrása lett volna, ami ugyanolyan nemes dolog ám.
Az 5-ös trolin álltam, és egy idősebb pasi folyton engem bámult.
Nem túlzottan zavart, mert már megszoktam.
Amikor leszálltam, ő is utánam jött, megszólított:
-Ne haragudjon Tündérke, nem tolakodni akarok, csak szeretném ha tudná:
sokat láttam már az életemben, de olyan csúcsokat amilyenekkel maga rendelkezik, csak az Alpokban láttam...
Hazudnék, ha azt mondanám hogy rosszul esett.:)
7-es voltam
Nekem megalázó érzés.
Sosem viselek kirívó ruhákat, sem fazont, sem színt illetően, mégis hébe-hóba akad férfi, aki jól megnézi, mit rejt a felsőm. És még csak diszkrét sem próbál lenni közben.
Múltkor, ősz elején, is így jártam. A férfi leült mellém az egyik megálló után, és úgy bámult rám, hogy még előre is hajolt, amikor rajta kaptam, sem hagyta abba. Nagyon zavart, úgyhogy inkább megkértem, hogy engedjen ki, és elültem onnan.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!