Miért van s*ggnyalásnak titulálva egy minimális kedvesség, vagy elismerés is? Vagy bunkózok, vagy nyalok, más lehetőség ma már nincs?
Mert a legtöbb esetben amit kedvességnek tartanal vagy amit kedvességként elvárnak, az tényleg seggnyalás.
A valódi kedvesség és udvariasság kb annyi, hogy köszönsz és elköszönsz, nem tolakodsz, rámosolyogsz a másikra néha meg felsegíted a buszra, ha nehezen tud felszállni.
Ehhez képest az emberek elvárják, hogy érdeklődj irántuk, segíts nekik, legyél kb a szolgájuk, hallgasd végig a szarságaikat és viseld el azt, ha ők bunkók.
3: Érdekes lehet elbaszni minden időd arra, hogy más emberek bolhaszaros dolgait hallgatod folyamatosan és nekik vagy szolgálatban. Én megteszem ezt 3 barátommal meg a két szülőmmel, a többieknek miért tartoznék vele? Seggnyalónak születni kell, én nem tudom magam ennyire alárendelni random embereknek. És nem is érdekel, hogy velem akarnak bratyizni, ha én velük nem.
Beszélhetnénk arról is, hogy az mekkora bunkóság, ha másokra erőlteted magad és azt hiszed, hogy mindenki ráér a te hülyeségedre.
A 4-es ugyanúgy csak a végleteket látja.
Ez a baj a többséggel. Fekete vagy fehér.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!