Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Van arra lehetőség hogy...

Van arra lehetőség hogy átjelentkezzek egy másik középiskolában? Több lent

Figyelt kérdés

Úgy érzem (már ma) hogy nagyon rossz döntést hoztam

-kollégiumban nagyon nagyon nem érzem jól magam

-osztálytársak is számomra elég idegesitőek,nem jövök ki jól velük.

Lehet hogy ez még csak az 1.nap de ha nem javul a helyzet akkor van lehetőség év végén mondjuk átkelentkeznem egy másik iskolába?Illetve egy ilyen átíratkozás hogyan zajlana?

2020. aug. 31. 21:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Attól függ milyen iskola. Egyébként van lehetőség mindig. De ha szakmunkasbol mész át egy másikba akkor lehet buksz egy évet. Ha mondjuk gimibol mész másikba akkor nem. Szóval nem mindegy. Amúgy még csak 1 napot voltál. Xd
2020. aug. 31. 21:42
 2/5 A kérdező kommentje:
És ezt év végén vagy fél évkor is el lehet intézni
2020. szept. 1. 08:46
 3/5 A kérdező kommentje:
?????
2020. szept. 1. 08:46
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
El lehet ha atvesznek, mert nem kötelességük. De ha így állsz hozzá hogy már mennél, ilyen hozzá állással ott sem lesz jobb.
2020. szept. 1. 12:32
 5/5 anonim ***** válasza:

Elso nap elkepesztoen szubjektiv. Vigasztald magad azzal, hogy le vagytok szarva, ugyis atjelentkezem. De hidd el, teljesen megvaltozhat a velemenyed.

En anno taborbol akartam hazaszokni, a ket het vegen meg hazajonni nem akartam. Gyuloltem a kozepiskolat, par honap mulva mar imadtam.

Elsore pofara idegen mindenki, nem tudod, ki kivel milyen lesz.

2020. szept. 2. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!