ELTE-BTK-ra van lehetőség átjelentkezni jogi karról?
Jelenleg joghallgató vagyok a Pázmânyon,és rájöttem,a jogi pálya nem nekem való. Adottságaim alapján bölcsészkaron vagy politikatudományokban gondolkoztam,végül előbbit választottam. Sajnos lekéstem a szeptemberben kezdődő képzésekre való jelenkezésről,és a pòtfelvételivel csak Szombathelyre tudnék menni,ami nekem nem jó. Így maradt az âtjelentkezés.
Segítségeteket és tanácsaitokat nagyon megköszönném!
Szerintem erre sajnos nincs lehetőséged :(
Ez egy nagyon hosszú procedúra lenne.
Egyrészt szerintem filozófián - ha az egyáltalán van jogon - kívül nem igazán lenne tárgy, amit elfogadnának.
Másrészt pedig a pótfelvételi eléggé kiszámíthatatlan, mert nem hasraütésszerűen csak szombathelyi képzéseket indít a karunk, hanem azokat, amelyekre nem telt be a hallgatói létszám.
Ha valaki lekéste az általános felvételi jelentkezést az ELTE-BTK-ra, akkor marad a pótfelvételi, amin elég sivár a paletta. Keresztfélévben a kar pedig semmit nem indít. Se BA, se MA.
A nyers tények ellenére mégis azt ajánlom, hogy érdeklődj a BTK felvételi irodájában, hátha tudnak hasznosabbat mondani, mint én.
Igen,erre számítottam,hogy nagy reményeket nem fűzhetek hozzá. De azért felkeresem őket,hátha találunk valami megoldást.
Filozófiáról annyit,hogy konkrét "filozófia" tantárggyal még nem találkoztam a tanulmányaim során,de van pár filozófiához köthető tárgyunk (pl: Èrtékrend és pluralizmus).
Köszönöm a segítséged! :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!