12. félévkor van lehetőség átjelentkezni esti gimnáziumba?
Figyelt kérdés
Rühellem a gimimet, nem akarok ide tovább járni, csak eddig sokat hezitáltam és el telt az idő. Viszont másik nappali tagozatos gimibe nem hiszem, hogy átvennének most már, ezért gondoltam az estire, csak kérdéses, hogy ilyenkor tudok e jelentkezni. Valaki járt már hasonló cipőben? Tanács?2020. jan. 6. 08:47
1/3 anonim válasza:
4 hónapot màr féllábon is kibírsz. Ne tolj ki magaddal, ne rontsd el ezzel az eredményeidet.
2/3 anonim válasza:
Természetesen átmehetsz esti gimibe, de ezzel szerintem nagyon megszívnád. Sokkal jobb az általad ismert tanárok előtt szóbelizni mint ismeretlenekkel. Ahogy írták négy hónap van (január, február, március április) a májusi érettségiig.
3/3 A kérdező kommentje:
A végén nem is kell nekem ebben döntenem, mert ma megkaptam az ofimtól, hogy második félévtől lehet máshova járni. Az alap gond velem nem több, mint hogy az osztálykirándulásokon sosem vettem részt, illetve a közös programokon. Szociálisan passzív vagyok. Na meg nem gazdag családból származok.
2020. jan. 7. 20:15
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!