Ismer itt valaki olyan embert, vagy beszélgetett olyan emberrel, aki moderátor valamilyen internetes oldalon, fórumon?
Néha komolyan kíváncsi lennék rá, milyen elgondolások alapján zajlik egy oldalon a moderáció, mi alapján döntik el, mit moderálnak, és mit nem, miért van az, hogy bizonyos hozzászólóknak mindent szabad, másokat meg a legkisebb szabálytalanságért büntetnek.
Megj.: ezt a kérdést sem engedte “ismersz” formában kiírni, miközben tele az oldal egyes szám 2.személyes kérdésekkel,
Szerintem nagyon változó, milyen hozzáállással és szellemei készséggel tölti be valaki ezt a fealdatot, az elmúlt 25 év tapasztalata alapján.
Egyszer az nb1.hu-ról (akkor még volt ilyen) minden különösebb értesítés nélkül kitiltottak, miután szóvá tettem egy cikk alatt, hogy nem eléggé alaposan dolgozta fel a témát, és a hivatalos oldalon is eltérő adatot kaptam. Mikor rákérdeztem, mi történt, azt a választ kaptam, hogy "hitelbe vontad(sic!) a a szerző szavát, nincs szükség rád az oldalon!".
A nemzetisport.hu-tól kitiltottak ezért a kommentemért: "Orbán Viktor megosztó politikát folytat"
Volt egy internetes játék fórum, ahol nagyrlszt korrektek voltak, lehetett a moderátorokkal beszélgetni, de volt egy 17 éves moderátor, aki a moderátorkodás mellett antiszemita és rasszista gondolatait is szerette kifejteni. Na, most képzeld el, ezt a helyzetet, hogy mégis hogyan vitázol egy ilyen moderátorral...
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!