Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Ismer itt valaki olyan embert,...

Ismer itt valaki olyan embert, vagy beszélgetett olyan emberrel, aki moderátor valamilyen internetes oldalon, fórumon?

Figyelt kérdés

Néha komolyan kíváncsi lennék rá, milyen elgondolások alapján zajlik egy oldalon a moderáció, mi alapján döntik el, mit moderálnak, és mit nem, miért van az, hogy bizonyos hozzászólóknak mindent szabad, másokat meg a legkisebb szabálytalanságért büntetnek.

Megj.: ezt a kérdést sem engedte “ismersz” formában kiírni, miközben tele az oldal egyes szám 2.személyes kérdésekkel,

2023. okt. 8. 09:48
 1/4 anonim ***** válasza:
94%
Mindenhol máshogy működik. Itt pl sokszor le se szarják, ha egy kérdés nyilvánvalóan provokatív, a másik ugyan ilyet kb amit sokan vesznek magukra meg törlik, mert jelentik sokan. Szóval itt pl nem az kerül törlésre ami tényleg kellene, hanem amit sokan jelentenek.
2023. okt. 8. 09:52
 2/4 anonim ***** válasza:
70%

Szerintem nagyon változó, milyen hozzáállással és szellemei készséggel tölti be valaki ezt a fealdatot, az elmúlt 25 év tapasztalata alapján.

Egyszer az nb1.hu-ról (akkor még volt ilyen) minden különösebb értesítés nélkül kitiltottak, miután szóvá tettem egy cikk alatt, hogy nem eléggé alaposan dolgozta fel a témát, és a hivatalos oldalon is eltérő adatot kaptam. Mikor rákérdeztem, mi történt, azt a választ kaptam, hogy "hitelbe vontad(sic!) a a szerző szavát, nincs szükség rád az oldalon!".

A nemzetisport.hu-tól kitiltottak ezért a kommentemért: "Orbán Viktor megosztó politikát folytat"

Volt egy internetes játék fórum, ahol nagyrlszt korrektek voltak, lehetett a moderátorokkal beszélgetni, de volt egy 17 éves moderátor, aki a moderátorkodás mellett antiszemita és rasszista gondolatait is szerette kifejteni. Na, most képzeld el, ezt a helyzetet, hogy mégis hogyan vitázol egy ilyen moderátorral...

2023. okt. 8. 10:08
 3/4 anonim ***** válasza:
Cenzúra kettős mércével. Ez agyarország.
2023. okt. 8. 12:36
 4/4 anonim ***** válasza:
Kb ilyen felszínes gondolatok alapján, mint amiket most elgondolsz, csak nekik több éves tapasztalattal nem ott kéne tartani, mint ahol te vagy, 1 apró gondolat után.
2023. okt. 8. 13:04

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!