Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért vagyok reggel mindig...

Miért vagyok reggel mindig felkelés után ideges és hisztis? Mindig megbántok valakit itthon reggelizés, és kávé ,cigi előtt.

Figyelt kérdés

2023. okt. 3. 08:04
 1/10 anonim ***** válasza:
96%
Mert korán kelsz, nem pihented ki magad...Senki se szeret kelni, valamilyen szinten mindenki ideges! Én akkor vagyok ideges de csak a sorsra, életre mikor sietek és nem találom az adott tárgyat ami kéne!😁
2023. okt. 3. 08:11
 2/10 A kérdező kommentje:
Igen... éjjel mindig meg is ébredek ráadásul nem tudok végig aludni egy éjszakát se.
2023. okt. 3. 08:12
 3/10 anonim ***** válasza:
94%

Amikor heti 5-ször kellett korán kelni, akkor én is elmondhatatlanul álmos voltam és az egész korán kelősdi miatt ideges is. Amíg kávéztam, kávé után is, hiszen ha hat is, nyilván fel kell előbb szívódnia.

Biztos megbántasz másokat?

Anno nekem is ezt mondták, holott nem tudtam normális hangsúllyal és hangon beszélni az álmosságtól, végig, 1 órán át akár álmos hangom volt. Erre hihették azt. Amúgy magamról sem tudtam olyankor... Annyi erőm vagy felfogókészségem nem volt, hogy meg tudjak bántani bárkit.

2023. okt. 3. 08:16
 4/10 anonim ***** válasza:
69%
Mert nincs önkontrollod, pedig ez az aminek el kellene szeparálnia téged az állatvilágtól. Alacsony intelligenciájú egyedekre jellemző, hogy az ösztöneik felett képtelenek uralkodni.
2023. okt. 3. 09:08
 5/10 anonim ***** válasza:
68%
Traumák, stressz, nem vagy a helyeden a világban. Lehet ez a munkahely, családi közeg, párkapcsolat. De kimondani nem tudod, vagy még nem látsz rá a gyökerére, így ezek a tünetek.
2023. okt. 3. 09:35
 6/10 Knex ***** válasza:
Reggelente kv és cigi előtt én is durcás szoktam lenni. Lényegtelen mennyit alszok vagy hogyan. :D
2023. okt. 3. 10:11
 7/10 anonim ***** válasza:
Azt gondolom, hogy mivel még nem kajáltál normális ételt, így a vércukor okozhat ilyen jellegű idegességet. De minimálisan elég az is, ha folyadékot iszik az ember, már könnyebb kicsivel, de a reggelizés adja meg a nyugalmat a testnek, a cércukornak, igazán.
2023. okt. 3. 18:07
 8/10 anonim ***** válasza:
Kávé-cigi előtt én se vagyok jó társaság :D Senki se szeret kelni
2023. okt. 3. 19:03
 9/10 anonim ***** válasza:
Az idegesség része érthető.Ha viszont mindig megbántasz valakit,akkor benned van a hiba.
2023. okt. 7. 14:45
 10/10 anonim ***** válasza:
Mert nem tanulták meg, hogy ne szóljanak hozzád a kávé előtt.
2023. okt. 7. 15:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!