Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Jól érezted magad a szalagavat...

Jól érezted magad a szalagavatódon?

Figyelt kérdés
Azzal voltál párban akivel szerettél volna? Szépnek, helyesnek érezted magad? Kedves emlék maradt?
2023. szept. 28. 17:45
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
100%
Igen, pedig nem indult jól, mert a keringőre az egyik nagyon csendes, "nem-menő" srác "jutott" nekem, mivel én is a "nem-menő" kategóriában voltam: 3 év alatt kb. 5 mondatot váltottam vele előtte, nem voltam boldog. NAGYON kellemes meglepetés volt, szégyelltem is magam utána, hogy milyen előítéletes picsa vagyok: egy fura, de jó humorú, értelmes, kedves srác volt, rengeteget nevettünk a próbák alatt és után. És a tánc végén volt egy olyan mozzanat, hogy köröket formáztunk és minden körben egy fiú a vállára emelt egy lányt. És egyik menő csajt sem tudta megemelni a pasija, de engem igen az enyém, szóval végül mi voltunk az egyik kiválasztott pár. :D A másik, hogy pocsék volt az osztályközösség, sajnos egy emberileg nagyon rossz osztályfőnökünk volt, aki semmit nem tett, hogy minket közösséggé formáljon, borzasztóan klikkesedtünk, de valahogy az osztálytánc mégis összehozott minket, pedig az is nagyon nyögvenyelősen indult, de abban a pár hónapban, amíg próbáltunk éreztem először, hogy egy csapat vagyunk, együtt dolgozunk ('96-ban érettségiztem, akkoriban még februárban volt a szalagavató, előtte kb. októbertől gyakoroltunk rá). És szépnek is éreztem magam, pedig amúgy kb. egész kamaszkoromban nem. :D De nagyon jól sikerült minden, és a bankett is utána, nagyon szép emlék. :)
2023. szept. 28. 20:51
 12/17 anonim ***** válasza:
100%
Mindhárom nem.
2023. szept. 28. 22:13
 13/17 anonim ***** válasza:
100%

Azzal voltál párban akivel szerettél volna? Igen

Szépnek, helyesnek érezted magad? Nem olyan lett a sminkem és a hajam ahogy elképzeltem és ez kicsit zavart (nem cseszték el csak na, máshogy képzeltem), a ruhámat viszont imádtam szóval nagyjából igen

Kedves emlék maradt? Igen

2023. szept. 29. 12:25
 14/17 anonim ***** válasza:
41%

Nem. Semmi értelme a szalagavatónak.

Azt hiszed attól nagyobb ember lettél?

Ugyan már!

2023. szept. 29. 13:09
 15/17 anonim ***** válasza:
100%

Összességében igen, bár lehetett volna helyenként jobb is.

Nekünk január végén volt, és őszi szünet előtt közvetlenül kezdtük el rá próbálni a nagybetűs keringőt. Azok az alkalmak elég nyögve-nyelősek voltak, alig volt olyan alkalom, hogy mindenki ott lett volna, jöttek a "megy a buszom", "edzésre kell mennem" megjegyzések, aztán egyszer betelt a tesitanárnál a pohár (ő tanította be a táncot), na, ott majdnem borult az egész, de végül megoldottuk.

Nem azzal táncoltam, akivel szerettem volna, viszont nagyon pozitív csalódás volt a srác. Poénkodtunk, jól elvoltunk, és meglepően jól megvolt köztünk az összhang, ami meglepett, mert olyan kis különc volt mindig is, és nem beszéltünk valami sokat addig.

Remekül sikerült minden, messze a mi osztályunk kapta a legtöbb dicséretet a táncokért. Imádtam a ruhám, a hajam is, és jól éreztem magam a bőrömben, ami olyan dolog, amit aligha tudtam magamról bármikor is elmondani.

Ami viszont nem tetszett:

a szalagtűzés alatt olyan tipikus halotti toros zenék mentek, és egy ponton a technika megadta magát, és csakis 1 zene ment, végtelenítve. A legrosszabb mind közül.

A bankett is inkább amolyan after-party volt, nem volt rossz, de jóval több alkohol volt ott, mint kellett volna. Volt is belőle nem egy "ügy", szóval arra a részre nem igazán emlékezem vissza szívesen.. Akkori legjobb barátnőm több, mint félrészegre itta magát, pedig többször is kértem, hogy óvatosan.. A mai napig élénken él bennem az emlék, ahogy támogatom az utcán, ahogy besegítem az apja kocsijába..

Voltak, akik totál részegen rámozdultak másokra, míg ott állt mellettük a barátjuk, barátnőjük.. Szóval volt minden.

2023. okt. 1. 19:14
 16/17 anonim ***** válasza:

1. Igen, mivel csak szülő tánc volt

2. Igen ( ritka pillanatok egyike)

3. Perszee

2023. nov. 5. 09:52
 17/17 anonim ***** válasza:
76%

Nem, nem és nem, utáltam, mint minden kínos, feszengő, kötelező és unalmas iskolai rendezvényt (akárcsak az egész iskolát). Ha bulit akarok rendezni, akkor azt a barátaimmal csinálom, úgy, ott, és annyiból, ahogy nekem tetszik. A szalagavatóval megintcsak majmot csinálnak a gyerekekből a szülők és a tanárok, plusz őrült lehúzás, sztem az egészet a kereskedők meg a ruhakölcsönzők találták ki.

Az itteni válaszokból is látszik, milyen elenyésző a pozitív reakciók száma. Tehát a szülőknek, főleg a lányosoknak, kisebb vagyonba kerül, hogy a gyerekük sz...rul érezze magát. Marhajó! Miért csináljuk?

2023. nov. 14. 13:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!