Jól érezted magad a szalagavatódon?
Azzal voltál párban akivel szerettél volna? Igen
Szépnek, helyesnek érezted magad? Nem olyan lett a sminkem és a hajam ahogy elképzeltem és ez kicsit zavart (nem cseszték el csak na, máshogy képzeltem), a ruhámat viszont imádtam szóval nagyjából igen
Kedves emlék maradt? Igen
Nem. Semmi értelme a szalagavatónak.
Azt hiszed attól nagyobb ember lettél?
Ugyan már!
Összességében igen, bár lehetett volna helyenként jobb is.
Nekünk január végén volt, és őszi szünet előtt közvetlenül kezdtük el rá próbálni a nagybetűs keringőt. Azok az alkalmak elég nyögve-nyelősek voltak, alig volt olyan alkalom, hogy mindenki ott lett volna, jöttek a "megy a buszom", "edzésre kell mennem" megjegyzések, aztán egyszer betelt a tesitanárnál a pohár (ő tanította be a táncot), na, ott majdnem borult az egész, de végül megoldottuk.
Nem azzal táncoltam, akivel szerettem volna, viszont nagyon pozitív csalódás volt a srác. Poénkodtunk, jól elvoltunk, és meglepően jól megvolt köztünk az összhang, ami meglepett, mert olyan kis különc volt mindig is, és nem beszéltünk valami sokat addig.
Remekül sikerült minden, messze a mi osztályunk kapta a legtöbb dicséretet a táncokért. Imádtam a ruhám, a hajam is, és jól éreztem magam a bőrömben, ami olyan dolog, amit aligha tudtam magamról bármikor is elmondani.
Ami viszont nem tetszett:
a szalagtűzés alatt olyan tipikus halotti toros zenék mentek, és egy ponton a technika megadta magát, és csakis 1 zene ment, végtelenítve. A legrosszabb mind közül.
A bankett is inkább amolyan after-party volt, nem volt rossz, de jóval több alkohol volt ott, mint kellett volna. Volt is belőle nem egy "ügy", szóval arra a részre nem igazán emlékezem vissza szívesen.. Akkori legjobb barátnőm több, mint félrészegre itta magát, pedig többször is kértem, hogy óvatosan.. A mai napig élénken él bennem az emlék, ahogy támogatom az utcán, ahogy besegítem az apja kocsijába..
Voltak, akik totál részegen rámozdultak másokra, míg ott állt mellettük a barátjuk, barátnőjük.. Szóval volt minden.
1. Igen, mivel csak szülő tánc volt
2. Igen ( ritka pillanatok egyike)
3. Perszee
Nem, nem és nem, utáltam, mint minden kínos, feszengő, kötelező és unalmas iskolai rendezvényt (akárcsak az egész iskolát). Ha bulit akarok rendezni, akkor azt a barátaimmal csinálom, úgy, ott, és annyiból, ahogy nekem tetszik. A szalagavatóval megintcsak majmot csinálnak a gyerekekből a szülők és a tanárok, plusz őrült lehúzás, sztem az egészet a kereskedők meg a ruhakölcsönzők találták ki.
Az itteni válaszokból is látszik, milyen elenyésző a pozitív reakciók száma. Tehát a szülőknek, főleg a lányosoknak, kisebb vagyonba kerül, hogy a gyerekük sz...rul érezze magát. Marhajó! Miért csináljuk?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!