Szerintetek el kéne mennem?
Húgomnak nem sokára lesz szallagavtoja amin ott leszek és utána after buli, ahol ott lesz több barátnője közül, az a lány is => a barátjával, akinek tetszettem és ő is nekem, de végül nem lett semmi.
Azon gondolkozom, hogy talán nem kéne mennem, mert esetleg a lány összehasonlítana a barátjával és végképp lemond rólam + lehet, hogy engem felkavarna érzelmileg...
VAGY
El kéne mennem, mert ha engem is lát a lány, akkor vegyes érzések lesznek benne és foglalkoztathatja majd...
Szerintem is menj csak el. Hacsak nem vagy túlontúl rágyógyulva pont arra az egy lányra, akkor ismerkedni, lazítani remek alkalom. Hátha összejön valaki más, vagy csak jól érzed magad.
Ha viszont nagyon odavagy azért a lányért, és miatta fogsz búslakodni-féltékenykedni egész este, akkor inkább ne menj.
6-os: Akkor flörtölt, mikor még szingli volt. Nyilván nem fogok akkora figyelmet kapni most,nem szándékozok direktbe elcsábítani. (Azt én is gusztustalannak tartanám) Csak nyílván emlékszik még, hogy nagyon bejöttem neki külsőre (alap szimpátia) és az a szitu, hogy jelen van a barátja, de közbe engem is lát a bulin, lehet, hogy csak kettős/vegyes érzés lesz neki és elgondolkodik később, h vagy elköteleződik a mostani pasijánál vagy valamivel később önszántából úgy döntene, hogy vált.
Félre értést elkerülve, természetesen nem ő az egyetlen lány, meg nyitott vagyok más lányok felé is, ha olyannal találkozom (nem ebből a társaságból) Csak elmélkedtem ezen is...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!