Jól érezted magad a szalagavatódon?
Figyelt kérdés
Azzal voltál párban akivel szerettél volna? Szépnek, helyesnek érezted magad? Kedves emlék maradt?2023. szept. 28. 17:45
1/17 anonim válasza:
Nem voltam egy népszerű lány, az osztály legcsúnyább, leggátlásosabb fiújával táncoltam, és még őt is én kértem fel. :) Ennek ellenére életem egyik legszebb emléke így 20 év után is.
3/17 anonim válasza:
Nekünk nem volt nagy durranás a szalagavató. Feltűzték a szalagot, utána átmentünk egy másik iskola tornatermében eszem-iszomra. Nem volt tánc, nem volt menyasszonyi ruha, semmi. Kb este 10-ig maradtam, utána levezettem 400km-t még éjszaka, mert meglátogattuk szüleimmel a nagymamámékat.
4/17 anonim válasza:
Azzal voltál párban akivel szerettél volna? Nem
Szépnek, helyesnek érezted magad? Nem
Kedves emlék maradt? nem
6/17 anonim válasza:
1.Senki nem akart velem párban lenni, végül a testvéremmel voltam, de ő sem akart sokáig.
2. Volt egy kisebb dolog (nem rontás) ami miatt az egész tánc alatt azon járt az eszem és nem bírtam megoldani a problémát. Ezen kívül végig úgy álltam mint egy gnóm. (Ferdén és görbén.)
Konkrétan szalagavató után sírógörcsöt kaptam, hogy annyit készültem rá és a végén semmit sem ért.
7/17 anonim válasza:
Kimondottan utaltam az ilyen rendezvenyeket. Megusztam, hogy tancoljak, kevesebb fiu volt. Kibirtam, untam. Amugy dogosnek ereztem magam, mert anno sminkelni amugy tilos volt. De egy szamomra erdektelen dolog volt.
8/17 anonim válasza:
Nem azzal táncoltam, akivel szerettem volna (viszont pont mellé voltam beosztva), nem vagyok szép (sosem voltam az), és csak nyűg volt az egész. Eleve részt sem akartam venni benne, csak a szüleim miatt muszáj volt.
9/17 Metionin válasza:
Nem, kifejezetten taszítanak az ilyen rendezvények. Ha rajtam múlt volna, nem mentem volna el. Nálunk a keringő nem volt kötelező, így azt megúsztam, viszont volt kötelező osztálytánc, amit kurvás matrózruhában kellett táncolni gagyi pop számokra, mindezt azért, mert az oszinak nagy vágya volt, hogy a végén bejöjjön ő mint kapitány...a bankettre el se mentem, kvára nem érdekelt ahogy kicsicsázva ott illegetik magukat az osztálytársnőim.
10/17 anonim válasza:
Nekem idén lesz a szalagavatóm Novemberben.
Gyűlölöm.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!