A cola élénkít jobban vagy a kávé?
Figyelt kérdés
Este későig el leszek, nehezen bírom a strapát, könnyen fáradok. Mit igyak hogy bírjam?#kávé #c oca cola
2023. szept. 26. 12:14
1/7 anonim válasza:
Nekem a cola jobb.
A kávé az hirtelen egy kis adag.
Egy fél literes cola-t el lehet iszogatni lassabban és annak érzem is a hatását.
Én nem tudom, miért, de kávé után simán tudok aludni. Colát, ha estefelé iszom, akkor később leszek álmos.
2/7 anonim válasza:
itt tenyleg mindenki mas.
Enis a kavetol nem leszek olyan pörgös...a baratom viszont igen.
Megiszom egy Liter colat pl moziban nemtudok utanna aludni
3/7 anonim válasza:
Én a colától bealszok, eltompulok. Pár éve már csak kávét iszok, de társaságban előfordul egy kis energiaital is(Gyömbéres monster vagy sima HELL).
4/7 anonim válasza:
Természetesen a kávé. Egy presszókávéban kb. hatszor annyi koffein van, mint ugyanannyi mennyiségű kólában. Ha megiszol másfél liter kólát, nem lesz semmi bajod. Ha megiszol másfél liter kávét, akkor lehet a mentő fog elvinni.
5/7 anonim válasza:
Én a kávétól úgy fél óráig éber vagyok, aztán utána durván beálmosodok, és rosszabb mintha nem is ittam volna. A fekete tea jobban bevalik nekem.
6/7 anonim válasza:
Még egy pont az erős teára.
De a kérdésedre, nekem a Cola jobb, mert attól ugyanúgy mint a teától egyenletesebben, hosszabban vagyok éber. A kávé meg egyszer fent aztán lent.
7/7 anonim válasza:
Ezek közül engem egyik sem dob fel igazán. Mikor sokáig kellett tanulnom, fekete teát ittam és étcsokit ettem, nekem bejött.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!