Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » A cola élénkít jobban vagy a...

A cola élénkít jobban vagy a kávé?

Figyelt kérdés
Este későig el leszek, nehezen bírom a strapát, könnyen fáradok. Mit igyak hogy bírjam?

#kávé #c oca cola
2023. szept. 26. 12:14
 1/7 anonim ***** válasza:
91%

Nekem a cola jobb.

A kávé az hirtelen egy kis adag.

Egy fél literes cola-t el lehet iszogatni lassabban és annak érzem is a hatását.

Én nem tudom, miért, de kávé után simán tudok aludni. Colát, ha estefelé iszom, akkor később leszek álmos.

2023. szept. 26. 12:18
 2/7 anonim ***** válasza:
91%

itt tenyleg mindenki mas.

Enis a kavetol nem leszek olyan pörgös...a baratom viszont igen.

Megiszom egy Liter colat pl moziban nemtudok utanna aludni

2023. szept. 26. 12:22
 3/7 anonim ***** válasza:
Én a colától bealszok, eltompulok. Pár éve már csak kávét iszok, de társaságban előfordul egy kis energiaital is(Gyömbéres monster vagy sima HELL).
2023. szept. 26. 13:50
 4/7 anonim ***** válasza:
Természetesen a kávé. Egy presszókávéban kb. hatszor annyi koffein van, mint ugyanannyi mennyiségű kólában. Ha megiszol másfél liter kólát, nem lesz semmi bajod. Ha megiszol másfél liter kávét, akkor lehet a mentő fog elvinni.
2023. szept. 26. 13:56
 5/7 anonim ***** válasza:
Én a kávétól úgy fél óráig éber vagyok, aztán utána durván beálmosodok, és rosszabb mintha nem is ittam volna. A fekete tea jobban bevalik nekem.
2023. szept. 26. 16:12
 6/7 anonim ***** válasza:

Még egy pont az erős teára.

De a kérdésedre, nekem a Cola jobb, mert attól ugyanúgy mint a teától egyenletesebben, hosszabban vagyok éber. A kávé meg egyszer fent aztán lent.

2023. szept. 26. 17:26
 7/7 anonim ***** válasza:
Ezek közül engem egyik sem dob fel igazán. Mikor sokáig kellett tanulnom, fekete teát ittam és étcsokit ettem, nekem bejött.
2023. szept. 26. 21:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!