Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Rászoktam nagyon a Colára...

Rászoktam nagyon a Colára kávéra és a cigire, lesz nagy bajom attol ha napi 2 doboz cola és 2 kávé is lemegy és mellé még pár szál cigi?

Figyelt kérdés
Egyre jobban kivánom a colát és a kávét és a cigit is... egész nap csak ezek járnak a fejemben, ez már nem normális sztem. Tudom hogy fuggo lehetek ,de hogy másra nem tudok gondolni csak a koffeinre és a nikotinra egész nap az nem jo. Mással is igy van?

2023. aug. 15. 21:38
 1/5 A kérdező kommentje:
fél oránként kivánom mindet.
2023. aug. 15. 21:39
 2/5 anonim ***** válasza:
95%
Hát igen, ez így sajnos gáz. Miért van szükséged rá? Nem alszol eleget és fáradt vagy? Nem élvezed eléggé az életet, amit élsz és motiválatlan vagy? Keresd meg a dolog gyökerét és változtass. Ez a függőség egy "jel" tulajdonképpen, arra vonatkozóan, hogy valamit rosszul csinálsz.
2023. aug. 15. 21:46
 3/5 anonim ***** válasza:
47%
Ez a mennyiség nem olyan sok, te inkább lelkileg függtél rá. Próbálj meg egyenként lemondani róluk pl cola helyett igyál gyümölcslét vagy vizet. Aztán hagyd el a következőt.
2023. aug. 15. 21:55
 4/5 anonim ***** válasza:
Ez már alapfüggőség jele.
2023. aug. 15. 22:42
 5/5 anonim ***** válasza:

Nem biztos, de az esély nagyobb. Anyám 14 éves kora óta cigizik, most 76,semmi baja. Nagyanyám ugyanaz, meghalt már szegény, teljesen más miatt.

De ismerek egy srácot, már felnőtt, üveg számra itta a kólát, energiaitalt és tesztoszteron problémái vannak.

Kérdés, hogy hogyan tolerálja a tested a sok mérget.

2023. aug. 16. 06:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!