17 évesen kivel mehetnék el bulizni,esetleg inni?
Figyelt kérdés
Nagyon nagyon vágyok rá hogy elmenjek egy ilyen discoba, de egyedül nagyon nem szeretnék. A baráti körömet abszolút nem érdekli és nincs kivel mennem. Pedig megvan a hely meg a lehetőség is, 16-tól be lehet menni egy ilyen szórakozóhelyre. Van erre megoldás?2023. szept. 25. 12:58
1/8 anonim válasza:
Esetleg az iskolából nem ismersz senkit, aki menne? Barátaid barátai közül?
2/8 A kérdező kommentje:
Nem sajnos :/
2023. szept. 25. 13:02
3/8 anonim válasza:
Próbálj meg a suliban összebarátkozni azokkal, akik járnak ilyen helyekre. Aztán ha már párszor mentél velük, akkor ott is szerezhetsz új barátokat, akik járnak bulizni.
4/8 anonim válasza:
Én meghívlak egy bögre habos kakaóra. 😁
5/8 anonim válasza:
Első munkahelyemen sok volt a fiatal akik diszkóztak munka után elmentünk diszkóba kb 20 éves voltam. Utána egy párszor pár évvel később egyedül mentem el. Most már 30 évesen nem merek elmenni egyedül a városba diszkóba nehogy agyon üssenek az utcán éjszaka.
6/8 anonim válasza:
Ha fiú vagy, akkor nehéz sztori. Ha csaj, akkor bárki elmegy veled.
7/8 A kérdező kommentje:
Csaj vagyok de ki bárki? :D
2023. szept. 27. 20:56
8/8 anonim válasza:
Nyilván hogy ezt kiírtad, már kaptál ezer privát üzenetet, hogy elvinnének bulizni. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!