Amúgy buszmegállókban miért nem szabad dohányozni meg alkoholt inni? Miért zavarja ez az embereket? Cigi füstöt én nem fújom más képébe stb.
Az egészséges életmódot élő emberek elsőbbséget élveznek.
Jogosan.
Mert az emberek nem akarnak cigifüstöt szívni és az nem kifogás hogy nem fújod rájuk.
A dohányosok azt se veszik észre magukon hogy szaglanak. Direkt nem azt mondtam hogy büdösek.
Ezek védnek minket tőletek... Csináld ezeket otthon.
Például:
"Cigi füstöt én nem fújom más képébe"
3. emeleten lakunk, ha nyitva az ablak, az utca túloldalán lévő parkolóból is érezni a bűzét ha valaki szívja...
Alkoholról meg ne is beszéljünk, ott akarsz borosüveggel szédelegni a busz meg villamos megállóban, amit majd kihánysz a buszon? Ja és az alkohol is rohadt büdös. Van aki egy frissen felbontott ártalmatlan sör szagát se szereti.
Régen még kórházakban is cigiztek és gyerekszulinapi zsúrokon is a gyerekek feje felett szobákban(lsd régi képek a netről)
Senki nem szolt egy szót sem.
Amiota torveny a cigiellennesség, meg mindenkinek nagy arca lett.
Bármit beiktatnak tv be a nép azt veszi igazságnak.
Ha a homik gyerekbántalmazók molesztálok örökbefogadását engedelyeznék, akkor meg azt pártolná mindenki.
Ha az állatokkal is pártolná a politika a közösülést(lsd norvegiában), akkor azt is pártolná a nép is.
A politika a sok birkának nagyon meghatározó befolyásoló hitrendszer.
8#
Gratulálok, sikerült a régi komcsi idők utáni siránkozásod és az aktuálpolitikai fájdalmaidat idekeverni...
Szerinted a cigarettafüst azért büdös, egészségtelen és rákkeltő, mert bemondták a TV-ben? :D Ha pedig bemondanák, hogy milyen jó illata van, akkor futnánk oda dohányos emberekhez, hogy fújjanak már képen? Igazi idióta vagy.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!