Engem nem zavar, hogy te károsítod az egészségedet és bűzlesz a cigitől, de magamnak egyiket sem szeretném, úgyhogy igenis állj arrébb x méterrel, köszi.
El vagy tévedve, ha azt hiszed, csak akkor érzni a másik ember a füstöt, ha direkt az arcába fújod.
Va valamelyik szomszéd bagózik az ablakban (amit egyébként tilt a házirend) akkor is bemehet a füst a szomszédokhoz, legalábbis én sokszor tapasztaltam, pedig nem is a közvetlen szomszédaim cigiztek.
2022. dec. 11. 11:36
12/21 anonim válasza:
#10: 10 pont! :)
Ahogy sok helyen láttam már ilyen kiírást:-)))
„Intelligens ember nem szemetel, a többieknek pedig tilos!”
2022. dec. 11. 11:54
13/21 anonim válasza:
12 Pontosan, én is láttam már több helyen ezt a kiírást, nagyon találó.
2022. dec. 11. 12:15
14/21 anonim válasza:
Azért nem lehet a buszmegállókban dohányozni és alkoholt inni, mert a legtöbb embert zavarják a részegek meg a cigarettafüst.
2022. dec. 11. 12:33
15/21 anonim válasza:
#8:
Bácsi, ez már nem az Átkos, halló, volt már egy rendszerváltás, fel kellene ébredni, halló.
2022. dec. 11. 13:44
16/21 anonim válasza:
Lehet, hogy te nem fújod más képébe a füstöt, ez becsülebdő, de más emberek, meg leginkább a szél sajnos igen.
2022. dec. 11. 14:38
17/21 anonim válasza:
Elég jogos a tilalom, ugyanis sokaknak nagyon zavar a füst és átveszi a ruha a szagot is.
2022. dec. 11. 16:04
18/21 anonim válasza:
Nem értem a kérdésedet… én láncdohányosként ha egyedül vagyok a buszmegállóba akkor rágyújtok ott. De amint meg látom hogy közeledik valaki már megyek is arrébb, vagy eloltom. Alkoholt ritkán iszok, de egy buszmegállóba pont nem jutna eszembe :D Civilizálódni kéne kicsit és felfogni azt hogy mások is vannak a világon akiknek nem feltétlenül tetszik a te függőséged.
2022. dec. 11. 19:32
19/21 anonim válasza:
Igen, ha már káros dologra szoktál rá, az akkor csak téged károsítson. Amúgy is ocsmány dolog, hogy 5-10 percet nem bírsz ki dohányzás nélkül.
Pótold be otthon.
2022. dec. 11. 20:19
20/21 anonim válasza:
te szoktál rá kérdező, nem mi. Te szívjad akkor a füstöt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!