Ritka hogy valaki az én koromban nem szeret inni?
Figyelt kérdés
Nem iszom alkoholt, dohányozni és kávézni szeretek de annyi. Bulis típús sem vagyok, rendszeresen edzek és igyekszem figyelni az étkezésre. Nem is szeretem az alkoholt ezért nem is hiányzik. 23/f2023. jún. 23. 22:41
1/11 anonim válasza:
Embere válogatja.
Nem kicsi a világ, valószínűleg még többen vannak így mint te, sőt valaki még kávét sem fogyaszt és érdekes módon boldog.
2/11 A kérdező kommentje:
Csak sztereotípia hogy a fiatal iszik, bulizik és fűvel fával szexuális életet él.
2023. jún. 23. 22:51
3/11 anonim válasza:
#2 Akik itt a gyakorin lógnak, azokról senki nem feltételez ilyesmit.
4/11 A kérdező kommentje:
Pláne hogy éjjeli őr vagyok és éppen a munkahelyemen vagyok, ha bulizós lennék is itt lógnék.
2023. jún. 23. 22:55
5/11 anonim válasza:
2.Több felé ember létezik, vannak akit azt teszik, van olyan aki csak néha teszi azt, van olyan is aki max ki próbálja ezeket és van olyan is akinek nem hiányzik.
6/11 anonim válasza:
Jó néhányat ismertem aki absztinens marad az italtól, soha nem iszik, nem szokatlan dolog ez még fiatal korban sem.
7/11 anonim válasza:
ja, ne érezd magad ettől olyan hű de különlegesnek
8/11 A kérdező kommentje:
Ki mondta hogy különlegesnek érzem magam te hulladék?
2023. jún. 24. 23:32
9/11 anonim válasza:
azt hitted te valamivel különlegesebb vagy, azért is írtad ki a kérdést, másoktól vártál megerősítést. de úgy látom itt csak rejtett agresszió van :) rögtön minősítgetés, ugye? ennyire ne und magad az őrségbe fiam, a véleményezést meg tanuld meg elfogadni tamadásmentesen is mert fogsz még eleget kapni az életben
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!