Csak nekem van ilyen érzésem ?
Figyelt kérdés
Szóval az van hogy baromira elegem van az emberekből,mivel csak a felesleges csacsogás meg,beszélnek beszélnek és beszélnek.
Csak nekem van ilyen érzésem ?:D
2023. szept. 22. 20:44
1/16 anonim válasza:
Valaki a te "csacsogásaidat" is meghallgatja!
2/16 anonim válasza:
Nekem az ilyen kérdésekből van elegem.
3/16 anonim válasza:
Nem csak neked, van még pár fura arc, aki fennakad tök alapvető emberi szokásokon. Az nem zavar, ha valaki levegőt vesz?
4/16 A kérdező kommentje:
Látom sok ember magára ismert :)
2023. szept. 22. 21:07
5/16 anonim válasza:
Engem nem zavar a "small talk", csak akkor, ha a másiknak be nem áll a szája és nem hagy szóhoz jutni... nem csak ő körül forog a világ, az ilyeneknek a szavába szoktam vágni egy idő után.
6/16 anonim válasza:
A munkámból adódóan én sem csípem, így jó a magány.
7/16 anonim válasza:
Beszélgetnek. Attól, hogy nem mondanak komoly dolgokat, hanem laza a téma, az csak jó. Mások meg pont a politizálástól, tudományoskodástól, nehezebb témáktól van elegük.
Amúgy meg sokan csinálják, szóval elvileg meg kéne találnod az olyan hülyéket, mint te.
8/16 A kérdező kommentje:
#7 phu ember...
Egyáltalán nem erről van szó,de lényegtelen!
Te se vagy különb ha nem látod miről is van szó
2023. szept. 22. 22:26
9/16 anonim válasza:
Nem vagyok különb náluk, mert nem értem a kérdést? Ennyi a bűnöm, és már utálsz? Úgy pofán kéne b@szni, hogy leszakad a fejed.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!