Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Lányok, fiúk ? Akik szaunába...

Lányok, fiúk ? Akik szaunába jártok ti ?

Figyelt kérdés
Akik járnak szaunába ti törölköző vagy szauna lepedőben? Vagy kizárólag meztelenül ?

2023. szept. 22. 10:36
1 2
 11/15 Suetonius ***** válasza:
100%

Meztelenül lenne a legjobb, de kevés helyen van rá mód :)

32F

2023. szept. 24. 22:31
 12/15 anonim ***** válasza:
93%

Van egy hosszában félbevágott lepedőm, amit magam köré tekerek, így lépek be a kamrába. A többi a társaságtól függ.

Ha a többiek csak arra használják a lepedőt, hogy ráüljenek én sem szégyellősködök és ledobom, de ha mindenki múmiát játszik😀 akkor magamon hagyom.

2023. szept. 24. 23:04
 13/15 Suetonius ***** válasza:
100%

Törölköző az mindig van alattam, hisz az etikett szerint meg higiéniai szempontból sem illik a fára közvetlenül ráizzadni.

Fürdőruhában nem szeretek, mert 1.) nem hevül fel a testem egyenletesen, pedig az lenne a cél. 2.) A fürdőruha - főleg ha vizes - kényelmetlen és ráadásul a műszálas cucc ha felmelegszik még egészségtelen is. Ha vizes, akkor ehhez a klóros víz párolgása is hozzájön.

Istenigazából törölközőben sem szeretek, mert a finn szaunában nagyon kellemetlen, ha rám melegszik a textil. :)

32F

2023. szept. 25. 16:32
 14/15 Kadlovác válasza:
55%
Mindezt ki, hol?
2023. okt. 21. 04:40
 15/15 anonim ***** válasza:
100%
Csak olyan helyre járok, ahol meztelenül lehet szaunázni és utána zuhanyozni, pihenni is.
2023. okt. 21. 20:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!