Mikor először mentél textil mentes szaunába milyen élmény volt?
Egyszer voltam Svédországban egy hagyományos, tengerre épített szauna házban, télen. Én rendkívül feszélyezve éreztem magam az elején, kínunkban halálra röhögtük magunkat a barátnőmmel. Miután beültünk és átéreztük egy kicsit a hely atmoszféráját, már egyáltalán nem volt kellemetlen, sőt. Igazából rendkívül természetes volt mindenki részéről, senki nem bámulta a másikat.
Ott a férfi és a női szekció abszolút egymástól elkülönítve működött, semmiféle szexualitás nem jelent meg.
Semmi extra. Láttam a feliratot, hogy textilmentes, továbbá a bejáratnál a fogason lógtak a fürdőruhák, erre én is levettem.
Hogy milyen élmény volt???
Ugyan olyan meleg volt mint a fürdőruhásban. ;)
Hollandiában voltam először 20 évesen a tengerparton. Nagyon-nagyon bejött, korombeliekkel, mindenki nagyon kedves volt és pont annyira szexuális, mint egy bármilyen más közös kiránduláson.
Itthon viszont nem szívesen járok, mert a forgalmas helyeken húspiac az egész, főleg Bp. környéki strandok, Gárdony. Megy a szájtátva bámulás, 1 nőre 10 férfi, megesett, hogy hozzám és barátnőmhöz tíz percenként jött oda valaki...
Meztelen (fiatal, <100kg) nő = könnyű ribi
Rémesen anti-kultúra.
A legközelebbi jó helyek Ausztriában vannak.
Augusztusban voltunk egy dunántúli welnessbe, ahol két szauna üzemelt egymás mellett. Az egyik szigorúan textiles volt, a másik ajtaján a "fürdőruha nem kötelelző" feliratot helyezték el.
A kamra bejáratnál mindenki a fogasra akasztotta a fördőruháját,és elvett a pultról egy egyen-lepedőt. Volt aki tessék-lássék magára borította, de a többség semmit sem takargatott.
Nem volt kukkolás senki sem forgatta a szemét, ültünk és melegedtünk.
Lehet ezt így is.
értem
de azt is olvastam, hogy van aki azért megy hogy nézze kinek mekkora a melle, vagy mekkora a f*sza
Normálisabb helyeken ez nem jellemző.
Engem mondjuk nem zavar, de aki ezt csinálja, annak azt kívánom, hogy nagyobb öröme ne legyen az életben. Aki meg szégyenlős, az magára terítheti a lepedőt, és meg van oldva a kérdés.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!