Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Hetvegeken mit szoktatok...

Hetvegeken mit szoktatok csinalni (nem unnepnap)?

Figyelt kérdés
2023. szept. 17. 19:31
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

takaritani,fözni,bevasarolni,keszulni a következo hetre, szep programot csinalni a 22 honapos kislanyunkal. Idojaras függö is.

Amig nem volt gyerekünk volt hogy egesz nap Netflixeztunk, filmeket neztunk kajat rendeltunk, moziba mentunk :) de megvaltozott az elet :-D

2023. szept. 17. 19:37
 2/8 anonim ***** válasza:
93%
Főzni, pihenni és takarítani. Meg ha van életerőm akkor edzeni. De jelenleg nagyon fáradt vagyok, szinte mindennap.
2023. szept. 17. 19:40
 3/8 anonim ***** válasza:
Pótolom a hét közben elmaradt (mindig elmarad) házimunkát, este pedig berúgok.
2023. szept. 17. 20:50
 4/8 anonim ***** válasza:
Főzni,filmezni,kirándulni,szexelni.
2023. szept. 17. 21:00
 5/8 anonim ***** válasza:
Kb. másodállásszerű családi vállalkozásban dolgozom
2023. szept. 17. 21:50
 6/8 anonim ***** válasza:
házimunka, takarítás, alvás, főzés, filmezés, olvasás, zene, edzés
2023. szept. 17. 22:55
 7/8 anonim ***** válasza:

Gyakorlat megkezdése előtt hétvégente kirándultunk a szüleimmel, majd itthon takarítottunk, pakoltunk és főztünk. Én pluszban sorozatot néztem, nyelveket tanultam, olvastam, gépeztem, neteztem.

Gyakorlat óta pedig alig van hétvégém, szóval olyankor munka van, este kicsi pihenéssel, ami általában sorozatnézés és/vagy olvasás.

2023. szept. 18. 10:01
 8/8 anonim ***** válasza:

Általában dolgozok.

Ha nem, akkor pihenek, vagy elmegyek valami múzeumba, vagy vásárra. Esetleg a párommal vagyok/ez a legritkább/.

2023. okt. 21. 15:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!