Ti miket csináltok ilyenkor hétvégéken?
Ősszel-télen.
És mennyi idősek vagytok?
Általában otthon vagyok pihenek takarítók sütök főzök sorozatozok.
19/L
Perpill gőzerővel tanulok egy szóbeli vizsgára :) Általában elvégzem az itthoni teendőket, majd pihenek, ami gamezést, filmezést, olvasást jelent.
28/L
Most pihenek. Később pedig pakolni fogok talán estig, majd este összefutok a barátaimmal.
De ez nem minden hétvégén van így, nagyon változó.
És te?
24/F
Rajzolok, zenélek, olvasok, filmet nézek, néha barátaimmal elmegyünk kávézóba.
20
Zene , kutyázás , film, ps4 ( kockulás ) . Sajna ilyen rossz időkben jobbra nem futja :/
21/F
Én általában dolgozom... Délutános vagyok pl most hétvégén, is, délelőtt elmentünk vettünk a lányomnak egy fürdőköntöst, meg bevásároltunk, addig a párom az ebédet megcsinált, ebéd után eljöttem melózni, majd éjfél körül haza érek. Holnap délelőtt elmegyünk a miniversumba, utána eszünk valahol, és onnan meg majd jövök be a munkahelyemre, ők meg hazamennek.
Múlt hétvégén meg az új játszóteret próbáltuk ki a varosligetben.
28/f
Azt amit hétköznap is, annyi különbséggel hogy nem kell a gyerekeket oviba vinni
32N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!