Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Nem tartjátok félelmetesnek...

Nem tartjátok félelmetesnek valahol ennyi őrült, mentálisan sérült ember él szabadon köztünk?

Figyelt kérdés

Olyan a munkám, emberekkel találkozom és sokan beszélgetnek is és komolyan megrémülök mennyi olyan ember van aki nyilvánvaló kretésnségeket hisz valósnak, olyan dolgokat amik ellent mondanak a józan észnek, tudománynak.

Pl. akik azt hiszik Magyarország valami bejegyzett cég és nem akarnak személyit mutatni helyette valami sajtpapírt lobogtatnak, és velem veszekszenek hogy én is a világuralom része vagyok vagy mi, aztán akik komolyan azt hiszik őket a zsidók repülőről permetezik hogy meghaljanak, meg hogy nem vesznek valami béka matricás gyümölcsöt a boltban mert abban méreg van meg békahús és hasonlók.

És nem viccelnek, nem röhögik el magukat, véresen komolyan gondolják!

Komolyan nap végén félek felülni a metróra és hazamenni ha ott is ilyen emberek utaznak meg ki tudja ahol lakom ott is ilyen őrültek laknak?

2023. szept. 9. 19:16
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
19%

Van ez a "Great Reset" dolog. Random cikk róla:

[link]

Namost azt képzeld el Kérdező, hogy van olyan ember a világon (nem is kevés), aki a saját életét 100%-osan befolyásoló dolgokkal sincs tisztában, sőőőt, rámondja, hogy hülyeség, meg konteó, meg egyéb böszmeségek. Ezeknek az embereknek hiába mutogatod, hogy "nézd, a parlamentektől a médián át mindenhol téma", akkorsem fognak fel belőle semmit, csak a saját téveszméiket jönnek. Szóval igen, eszméletlen, hogy mennyi mentálisan sérült ember van. Lehetetlen velük mit kezdeni.

2023. szept. 10. 22:57
 12/13 anonim ***** válasza:
54%
Nem mert én vagyok az egyik.
2023. szept. 20. 23:23
 13/13 anonim ***** válasza:

Kérdező, sajnos maximálisan igazad van, jól látod. Csak ami az elmúlt 3 napban történt mutatja remekül mennyi beteg ember él a magyar társadalomban:

[link]

[link]

[link]

2023. szept. 22. 19:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!