Megelőzhető lett volna a Columbine iskolai lövöldözés?És előfordulhat ilyen napjainkban?
Figyelt kérdés
Azt gondolom szinte mindenki hallott már az esetről, valaki többé valaki kevésbé ismeri a részleteket, de a kérdés, hogy hogyan lehetett volna ezt a tragédiát megelőzni?Persze sajnálom az áldozatokat és hozzátartozóikat ugyanakkor kövezzetek meg, de valamilyen szinten megértem az elkövetőket is.Persze nem szabadott volna erőszakhoz folyamodniuk, de gondoljunk bele, hogy mennyit kellett szenvedniük mielőtt megtették.Elnyomták és kirekesztették őket.Sajnos napjainkban is sok az iskolai bántalmazás és az "állat" ott van mindenkiben.Valaki el tudja nyomni és inkább magába folytja dühét és szomorúságát, valakiből meg ezt hozza ki a bántalmazás, mint a két elkövetőből.2023. szept. 7. 21:26
11/13 anonim válasza:
12/13 anonim válasza:
Persze hogy előfordulnak, tavaly májusban nem kellett messzire menni, Belgrádban, Szerbiában csinált ilyet egy kissrác, decemberben meg Csehországban, Prágában. USA-ban meg nagyon sok, de nem csak fehér pasik, Volt már transz nő is Nashville-ben, Oroszországban pedig nők is.
13/13 anonim válasza:
Bármennyire is bántalmaznak egy fiatalt, mindenképpen elítélendő ha lőfegyvert ragad és ártatlanok ellen is használja, börtönben a helye. Az én gyerekkoromat is végigkísérte a verbális és fizikai bántalmazás is az iskolában és otthon egyaránt mégse jutott eszembe fegyvert használni. Sokkal inkább arra ösztönöz hogy megvédjem azokat a rokonaimat akik most kiskorúak, erre a célra testi erőt is fejlesztek. Számomra ez az elégtétel hogy a kis kedvenceimet meg tudom védeni, nem merik őket bántani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!