Ha megkérdezem egy csajtól hogy van és utána ő nem kérdez vissza hogy én(?) akkor elmeséljem én is azért mi a helyzet vagy leszarja?
Kettes vagyok. Milyen cukika:
Feladó: csakegycukisrac
Tárgy: barom
Az üzenet szövege:
Igen, biztos mindenki panaszkodó incel aki elvárja a minimum tiszteletet hogy valaki visszakérdezzen ahogy az illem tartja
Te szexista férfigyülölő femináci :)
Tehát nőket zaklat, ami alapból bűncselekmény, és akkor még legyünk illendőek és válaszoljunk örömmel a zaklatónak.
Oké...
Alap igazság és ezt mindenki tanulja meg, ha valakit érdekelsz, az kérdezni anélkül is, hogy te bármit kérdeznél tőle. Ha meg nem kérdez, akkor nem kíváncsi rád. Ez igaz férfiakra és nőkre is.
Ha valaki tőlem nem kérdez, akkor nem mondok semmit, mert nyilván nem érdekli. Ha érdekelné, akkor megkérdezné amit akar.
Mi a kapcsolat kettőtök között? Futó ismerős, vagy tök ismeretlenül ráírtál? Hacsak nem vmi közeli személy, akkor ne meséld el, nem kíváncsi rád. Közeli személy esetén viszont mindenféle kérdés nélkül is belekezdhetsz.
Lehet ezeken háborogni, de szerintem inkább vedd a lapot, hogy nem akar a barátnőd lenni! Nemrég pl. egy rég nem látott ismerős írt rám, kérdezte, hogy vagyok, szűkszavúan válaszoltam, de nem kérdeztem vissza. Nem akartam, hogy hosszabb beszélgetésbe kezdjünk, és szerencsére nem írt már utána.
Az megvan, hogy ez a kérdés 99%-ban nem kérdés?
Olyan, mint a 'watsup?"
Azt gondolod hogy a lánynak csak te írsz egyedül? :D
Legalább napi 15 üzit kap másoktól, pont veled fog foglalkozni az életunt dumáddal, amin nem tudsz változtatni. :P
Halál unalmas az ilyen pasi, nap mint nap hallgatni a monoton panaszkodást, fúúú...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!