Mi az a helyzet amikor a szép szó már nem használ és ütni kell?
Ha az első "légyszíves hagyjál békén" kérés után még mindig nem hagynak békén.
Lehet, hogy ez radikálisnak tűnik, de tudod, hányszor volt részem éjszakánként egyedül nőként olyanban (vendéglátós voltam, meg most is random beosztásom van, évek óta gyakran járok haza éjjel), hogy nem fogták fel, hogy az első határozott "nem", meg a második határozott "nem" (ami a jóindulatom jele, szerintem az első után kéne ütni), az nem a "jaj, légyszi udvarolj még" megfelelője, hanem a "hagyjál békén"-t komolyan gondoltam. Nincs erőm és energiám elmagyarázni a delikvenseknek, és nem is kell, ha két másodperc alatt megértik egy jelzésértékű gyomorszájonverésből - és csak abból sajnos, mert hiába kérem őket mindig először szépen, nem fogják fel.
Egyébként fel vagyok készülve arra az esetre, ha a gyomorszájon verésre erőszak lenne a válasz. Vannak legális, és illegális fegyvereim is (nem AK47-re gondolok, hanem viperára, boxerre, meg sokkolóra). Egyszer vetettem be az egyiket (a sokkolót), mikor fényes nappal próbáltak kirabolni, akkor jó szolgálatot tett, én sem hittem volna, hogy ilyen hatása van :)
Akkor kell ütni, ha valaki fizikai értelemben támad rád. (Például megüt, megrúg, stb.)
Más esetben tilos.
5-ös, ez nem igaz.
Nőként (gyengébbként) hadd ne várjam már meg, míg megütnek, mert ott már esélyem nincs "védekezni".
Hogyha a magát menőnek képzelő csávó a második határozott kérésemre sem száll le rólam, akkor ütök. És nem érdekel, hogy ő "csak" verbálisan zaklatott.
Még. És hogyha a következő tőle már fizikai agresszió? Onnantól kezdve azt tesz velem, amit akar.
Egy gyomorszájon ütés viszont többnyire elkedvetleníti őket. Ha nem, akkor már eszközzel védekezek, legyen az sokkoló vagy boxer.
#6.
Én is nő vagyok és soha életemben nem ütöttem meg senkit.
Ha valaki verbálisan zaklat, akkor ott kell hagyni az illetőt és kész. Ha megütöd, azzal te követsz el bűncselekményt és nem ő.
A sokkoló használata pedig szerencsére illegális. Csak gondoltam, hogy szólok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!