1/6 anonim válasza:
Ismert TV-s műsorvezető szembe jött velem egy rendezvényen, én meg a nyakába borultam, hogy végre látok valami ismerőst....
2/6 anonim válasza:
Nekem a legkínosabbak az olyanok amikor pl főnökkel kell utazni esetleg órákat valami kihelyezett helyre vagy szaknai előadásra es csak en vagyok vele és semmi mondanivalom nincs neki es izzadok erőlködöm meg tiszta kín a csend.
Általában ha be is jön hozzám egy egy főnök az irodába, a szakmai dolgokat gyorsan atrágjuk és már menekul is. Képtelen vagyok személyesebb vagy természetesebb kapcsolatra munkahelyeken.
3/6 anonim válasza:
*Vagy pl rövid alkalmak pl lift kollegaval vagy fönökkel. Kínhalál csend..
4/6 anonim válasza:
Már annyi volt, hogy nem tudok választani🤷♂️
5/6 anonim válasza:
Talan az mikor a suli wc-ben ram nyitottak kopogas nelkul.. :/ vagy a fiuk feljottek engedely nelkul a lanyoltozobe mikor oltoztem meglattak melltartoban. 😞
6/6 Senior Séf válasza:
Talán minden ember életében előfordult már, hogy a helyzethez méltatlan röhögés erőltette. Apám temetése (majd' 50 éve) 15 éves koromban zajlott. Nyomozótiszt volt, a rendőrség saját halottjának tekintette, és a temetési szertartás díszsortüzet is tartalmazott. Az első lövések eldördülésére egy öregasszony felsikoltott, és a szoknyáját felkapva, cikázva elrohant a sírok között.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!