Ha csövesek állnak az emberbe, mit lehet tenni?
Állandoan ofajönnek.hozzám inzultalnak a mennyi az idö meg hol a vasútàllomás kérdéseikkel mikor nem is érdekli. Csak csicskáztatna hogy válaszoljak.
Vagy kéregetnek.
Egyre ingerültebb vagyok már tőlük igy amikor legközelebb elindult felém az egyik(padon últem)már fel is pattantattam hogy jaj haggyon már békén mindig rám vannak szállva menjen már innen. Erre olyan ideges lett hogy elkezdett f.opó k-nak hívni meg jött volna megberni(?), es a mellettem levő (másik padon ülő)csajoknak hordott le akik meg elkezdtek neki tüzet adni meg cigit is talán.
Mivel gyakorta ott kell eljárnom (munka)ahol ezek lebzselnek, lassan már megjegyeztek engem szerintem es direkt fognak rám szállni továbbra is.
Az a baj hogy van amelyik ezen húzza fel magát és “HOZZÁD BESZÉLEK B&@&@G” csatakiáltással indul az ember után.
Igen ilyen játszmákat csinálnak az egeszből hogy te köteles vagy észrevenni meg válaszolni a kérdéseikre becsicskulni.
Azzal is pl hog ne haragudj nincs nálam pénz/cigi, nem tudom mennyi az idő, már nyertek annyit, hogy te nekik felelgetsz, "kiszolgálod", "csicskulsz".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!