Ha csövesek állnak az emberbe, mit lehet tenni?
Állandoan ofajönnek.hozzám inzultalnak a mennyi az idö meg hol a vasútàllomás kérdéseikkel mikor nem is érdekli. Csak csicskáztatna hogy válaszoljak.
Vagy kéregetnek.
Egyre ingerültebb vagyok már tőlük igy amikor legközelebb elindult felém az egyik(padon últem)már fel is pattantattam hogy jaj haggyon már békén mindig rám vannak szállva menjen már innen. Erre olyan ideges lett hogy elkezdett f.opó k-nak hívni meg jött volna megberni(?), es a mellettem levő (másik padon ülő)csajoknak hordott le akik meg elkezdtek neki tüzet adni meg cigit is talán.
Mivel gyakorta ott kell eljárnom (munka)ahol ezek lebzselnek, lassan már megjegyeztek engem szerintem es direkt fognak rám szállni továbbra is.
2
Mi az hogy masik iranyba megyek amikor abba az adott iranyba kell mennem es a csovi meg elallja az utam? Egy csovvento miatt keruljek 1 km-t es kessem le az orvosi vizsgalatot majd mondjak hogy elkestem es nem fogadnak?
Csovesz ha eled all es okadik meg sumakol arrebb kell lokni csak az a baj utana futni kell mert agressziv lesz mint a kismalac es utni akar de ugy be van allva hogy futni nem bir 10 metert eses nelkul, szoval fuss 20 metert es minden oke.
ez a megoldas magyarorszagon ha elakarsz jutni valahova
Amugy ez is bűncselekmény már ahogyan rolam beszélt. (Mind szabadon mondhat bárkire bármit)
Aztan a fenyegetés.
Aztán a szervezettség.
És ez ugy beletartozik a tájképbe. Tehát fel se számolja ezt a törvény/rendőrök/igazságügy. Hanem az élet velejárói. Központi helyeken főleg, ahol mások dolgozni jàrnak bevásárolni, és nem másokat inzultálni.
Ez magyarorszag pillangom.
tele csovventekkel, szamtalan hobo uralkodik ejszaka az utcakon, hos utcaban injeckiok csak repkednek maguktol meg lebegnek az utcan tele heroinnal kicsit sem zavarva hogy a TEK epulete ott van mellettuk, egeszsegugy a herezacsim alatt de hajra magyarorszag kiralyok vagyunk tankcsapda zene, es kozben koveteljuk a regi magyar teruleteket majd balhezunk brusszellel, akivel harcban is allunk es tobb ezer kilometerrol Soros Gyorgy tamad minket mar 13 eve a soros-skizofren-kemhalozattal.
Nehez magyarorszagon igy megelni.
9
ott tudod milyen a korulmeny? csotanyok az agyon, szakadt agy, csak agykeret, ablak van de uveg nincs rajta telen, futes nincs, patkanyok, egerek, rablasok, keselesek, belekotnek a masikba
komolyan az utcan biztonsagosabb egyebkent ahogy hallottam csovventoktol
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!