Jó lesz ha azt mondom nem tudom?Munkahelyen minden nap megkérdezik,hogy mi van velem és engem frusztrál.
Már réges régen szakemberhez kellett volna menned, ha ez ennyire kiül rád.
Senkinek semmi köze hozzá, persze nem kell magyarázkodnod.
Ez engem is zavart. Ez a tipikus pofázás, hogy beszéljen mert utál csöndben lenni. Amúgy sincs semmi köze a munkatársnak hogylétemhez/magánéletemhez/lelki állapotomhoz.
Általában azt válaszolom rá, hogy "ugyanaz ami tegnap, hisz ezt tegnap is megkérdezted". mellé egy szúrós tekintet, hogy érezze már magát kellemetlenül.
Mondd azt inkább, hogy:
"Köszönöm a kérdésedet, de nem szeretem a small talk-os kérdéseket.".
Én kifejtettem ezt a munkahelyyemen, és le is álltak vele.
Azert kerfezik hogy legyn mind csámcsohni
Engem egyenesen a teljes magánéletemrol is faggatnak!
Es ha olyanokat mondanek hogy erre arra nem akarok válaszolni még kigunyolnának hogy pedig teljesen természeteset kerdeztek csak
Ha egy ilyen semmitmondó kérdés kiakaszt, akkor szakemberhez kell fordulni.
Nem a lelkedet kell kiönteni, ez gesztus értékű dolog.
Illendősegből kerdik, van akit amugy nem is erdekel. Igy jo h azt mo dod jol vagy. Nyilvan azt is latjak rajtad hetort vagy, nem ertik miert, igy neha oda pofogik h mizu mintha erdekelné őket, nyilvan ezzel nem tudnak kizokkenteni.
Elkel menned szakemberhez, kibeszelni magadbol stb. Megerteni ezeket. Gyerekkent nyilvan nem tudsz mit tenni.. ezeket vegkepl felkell dolgoznod! A multat! Az eletben amugy semmi szepen nem látsz?? Mert ha nem akkor nagyon nagy a baj, egyedül nem fogod tudni ezt lenyűrni. Arrol amit nem tudtal befolyasolni, az teszi tonkre a jovodet.
Igen. Jó lesz, ha azt mondod hogy nem tudod. Akkor következik a kérdés, hogy miért?
Majd elsírhatod az élettörténetedet, amire amúgy egyikük se kíváncsi, de viszont jó kis pletyi lesz és elkönyvelnek valami elmebetegnek.
A mi van veled, mi újság veled, hogy vagy kérdések csak üres beszélgetés indítók.
Nem felhívás keringőre;nem az ingyen pszichológusaid akarnak lenni. Sima felszínes csevegést akarnak csak.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!