Bármikor megyek valahova azt veszem észre hogy a srácok mindig jönnek mögöttem és elég közel jönnek. Ilyenkor mindig meg állok hogy végre előzzenek már meg. Ezt egyszerűen nem értem miért jó!! Aztán csodálkoznak ha csúnyán hátra nézek, ilyenkor szerencsére veszik a lapot és megelőznek.
Tényleg egyszerűen nem értem hogy ez miért van mert ezt már nagyon de nagyon unom. Nincs rohadt nagy seggem már bocsánat szóval nem értem miért van ez.
Igazából bármit veszek fel ez van, ha nadrágot ha szoknyát.
#10 miért is lennék hülye?? Hogy előttük megyek? Mivel nem ismernek ezért miért gondolnák hogy hülye vagyok? Inkább te vagy idióta de te tuti nő vagy hogy sorvadj el te el hervadt
2023. aug. 19. 18:17
12/27 anonim válasza:
Jelentsd fel őket! A nők már mindenre ráfoghatják, hogy zaklatják őket, tessék élni a lehetőséggel. Amúgy ezt a kérdést dicsekvésnek szántad, vagy panaszkodásnak, hogy tényleg nem érted miért koslatnak mögötted a fiúk?
2023. aug. 19. 18:26
13/27 A kérdező kommentje:
#12 tényleg nem értem
2023. aug. 19. 18:29
14/27 anonim válasza:
Nem az eszedért követnek.
2023. aug. 19. 19:28
15/27 anonim válasza:
Ha közvetlenül mögötted mennek, akkor ronda a hátsód és nem szeretnék látni.
Egy jó csaj formás idomait, kizárólag több méterre lemaradva lehet normálisan szemrevételezni.
Közelre csak a vakok mennek.
2023. aug. 19. 20:17
16/27 anonim válasza:
Nálunk a helyi boltban volt egy csinos eladólány. Farmeren keresztül is látszott hogy jó alakja van. De a farmer fölött valami köpenyt hordott, ami kb a fenekéig, vagy kicsit tovább ért. Miközben várakoztam a pénztárnál addig visszarakta a kosarakat a helyükre, és addig megcsodálhattam a fenekét amíg elment addig. Vagyis csak akarva akaratlanul néztem oda, mert mint aki érzi hogy nézem a fenekét, lejjebb húzta hátul a köpenyét. De főleg azért néztem oda , mert lejjebb húzta a köpenyét, de azt is csak egy pillanatra. Szóval mint kiderült számomra is, hogy a lányoknak hátul is van szemük, így nem érdemes a seggüket bámulni😄
2023. aug. 19. 20:46
17/27 A kérdező kommentje:
#16 ugyeee én is mindig meg érzem és hátra nézek de ilyenkor zavarba jönnek
2023. aug. 19. 21:01
18/27 anonim válasza:
Buszra felszállásnál elgondolkodtam azon, hogy vajon előre engedjem a lányokat főleg nyáron, mikor vékonyabb, nadrág, miniszoknya, vagy short van rajtuk. Ha közvetlenül előttem engedem fel, akkor egy szemét perverz disznó vagyok, ha meg a lány előtt szállok fel, akkor egy udvariatlan kö**ög. Ezért az ilyen helyzeteket kerülöm, és ha egy ilyen lány száll fel a buszra,a legvégére megyek a felszálló sornak, hogy legyenek köztünk még emberek.
2023. aug. 19. 22:00
19/27 anonim válasza:
Paranoia magas foka. Egy jó pszichiátert javaslok, ha ennyire gondok a mindennapi élettel járó dolgok is.
Még hogy elszégyellték magukat, meg nevettek…
Vagy kamu, vagy súlyos mentális problémáid vannak, bebeszéléssel párosítva. Kezeltesd.
Senki sem kíváncsi rád, hidd el. Ezerszer fontosabb dolgaik vannak az embereknek ennél.
“hogy sorvadj el te el hervadt”
felmenőid közt sok a cigány? Azok káromkodnak, meg átkozódnak így.
2023. aug. 20. 13:32
20/27 anonim válasza:
"Miért jönnek mindig közvetlenül mögöttem a fiúk?"
Azért mert kövér vagy és nem férnek el melletted a járdán, hogy megelőzzenek amikor beértek.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!