Kezdőoldal » Emberek » Társasági élet » Miért jönnek mindig közvetlenü...

Miért jönnek mindig közvetlenül mögöttem a fiúk?

Figyelt kérdés

Bármikor megyek valahova azt veszem észre hogy a srácok mindig jönnek mögöttem és elég közel jönnek. Ilyenkor mindig meg állok hogy végre előzzenek már meg. Ezt egyszerűen nem értem miért jó!! Aztán csodálkoznak ha csúnyán hátra nézek, ilyenkor szerencsére veszik a lapot és megelőznek.

Tényleg egyszerűen nem értem hogy ez miért van mert ezt már nagyon de nagyon unom. Nincs rohadt nagy seggem már bocsánat szóval nem értem miért van ez.

Igazából bármit veszek fel ez van, ha nadrágot ha szoknyát.

2023. aug. 19. 16:52
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
68%
Nem a nagyság számít, hanem a forma, meg persze ott vannak a lábak is.
2023. aug. 19. 16:57
 2/27 A kérdező kommentje:
Esetleg konkrétabban???
2023. aug. 19. 17:18
 3/27 anonim ***** válasza:
85%
Paranoia szag van.
2023. aug. 19. 17:22
 4/27 anonim ***** válasza:
68%

Ki vannak éhezve.

És szívesen hátulról...

2023. aug. 19. 17:23
 5/27 anonim ***** válasza:
79%

Paranoia, kétlem hogy mindenki veled lenne elfoglalva. Ha valaki úgy csatlakozik be a menetirányba, hogy hasonló tempóban közlekedtek akkor egy ideig viszonylag közel lesztek egymáshoz. Képzeld még én is jártam úgy, hogy mögöttem jöttek pedig nekem sincs nagy seggem, de még pinám sincs.

Én egyébként rühellem az ilyen embereket akik azt hiszik körülöttük forog a világ. Rám is nézegettek már hátra csúnyán ilyen random nők, pedig vagy 10 méter volt köztünk. Annyi, hogy a vasútállomástól lényegében egy fő út vezet végig a telepen és mindenki aki haza akar jutni éjjel, ezen megy végig és lefordul ahol kell. Na én nem igazán értem hogy az ilyen sűrűn csúnyán hátranézegető nők mit gondolnak, hogy csak ők élnek az adott városrészen? Hogy én majd lekanyarodom előbb és kerülök ha nézegetnek?

Na mindegy, azt is kétlem hogy “mindig” mögötted jönnek. Egyszerű szelektív memória, mivel azon pörögsz ha mögötted vannak ezért ezek az esetek maradnak meg, nem a 99% amikor senki sincs közvetlen mögötted pedig lehetne ha annyira akarna.

2023. aug. 19. 17:27
 6/27 anonim ***** válasza:
36%
Jó a popsid?
2023. aug. 19. 17:30
 7/27 A kérdező kommentje:
#5 nem paranoia hidd el! Ugyanis annyira a seggembe jönnek és mikor hátra fordulok el szégyellik magukat és mosolyognak.
2023. aug. 19. 17:31
 8/27 A kérdező kommentje:
#6 hát azt nem tudom.. Mi számít annak?
2023. aug. 19. 17:32
 9/27 anonim ***** válasza:
57%
#3 Nem is kicsit.
2023. aug. 19. 17:32
 10/27 anonim ***** válasza:
81%
7: Szerintem azon vigyorognak hogy ‘ez hülye’.
2023. aug. 19. 17:40
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!